Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ANTΩΝΗΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ «Διευθύνων Σύμβουλος ΜΙΝΟΑΝ LINES » ...Σε νέες κερδοφόρες θάλασσες σαλπάρουν οι Μινωικές Γραμμές «» ΒΙΝΤΕΟ .


Οι Μινωικές Γραμμές αφήνουν τα φουρτουνιασμένα κύματα της κρίσης πίσω τους και ετοιμάζονται στο αμέσως προσεχές διάστημα να αναπτύξουν το νέο επενδυτικό τους σχέδιο με τη δημιουργία νέων γραμμών και την εμφάνιση νέων προϊόντων, υπογραμμίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αντώνης Μανιαδάκης, που μιλά στην εκπομπή ” Κρίση και Εξωστρέφεια” του Cretalive.
 Ήδη η εταιρεία έχει το πράσινο φως για να βάλει πλοίο της στη γραμμή Χανιά – Πειραιάς από την 1η Νοεμβρίου και αναμένεται η απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για το πως και πότε θα γίνει.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της MINOAN LINES, που βρίσκεται στο τιμόνι της από το 2008 δεν κρύβει την αισιοδοξία του για το ξεπέρασμα της κρίσης, μετά από 7 δύσκολα χρόνια για τη ναυτιλία και την Ελλάδα γενικότερα, εκτιμώντας πως αφήνουμε την υφεσιακή δυναμική πίσω μας και πως το 2015 θα έχουμε τα πρώτα απτά δείγματα αυτής της νέας πορείας. 
Τέλος κάνει αναφορά στο έμψυχο δυναμικό της εταιρείας, που αποτελεί το στήριγμα της MINOAN LINES όλα αυτά τα χρόνια και εξηγεί πως κατάφερε, χωρίς απολύσεις, μειώσεις μισθών και πληρωμών στην ώρα τους να “επιβραβεύσει” το προσωπικό που κράτησε τα υψηλά ποιοτικά στάνταρ των Μινωικών ως σήμα κατατεθέν για το προσφερόμενο προϊόν, που εξακολουθεί να αποτελεί το συνδετικό κρίκο με τους χιλιάδες ταξιδιώτες που εμπιστεύονται την εταιρεία!

Πηγή «» CRETA LIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: