Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ορκίστηκαν σήμερα ό Κώστας Δαμαβολίτης βουλευτής των ΑΝ-ΕΛ ,και Γιώργος Δεικτάκτης Βουλευτές Ν.Δ και οι δύο από το Νομό Ηρακλείου


Ο πολύ γνωστός προπονητής  κικ μποξινγκ και αγαπητός στην κοινωνία, θα είναι από σήμερα και επίσημα εκπρόσωπος στο Κοινοβούλιο, καθώς ορκίστηκε μαζί με τον κ. Γιώργο Δεικτάκη, αναλαμβάνοντας τα νέα τους καθήκοντα.
Η ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου από τον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Πάνο Καμμένο και η συμμετοχή του κ. Νότη Μαριά σε αυτό φέρνει στη Βουλή τον κ. Δαμαβολίτη, ο οποίος θα καταλάβει την έδρα, αντικαθιστώντας τον - μέχρι πρότινος- Βουλευτή.

Το ίδιο θα γίνει και για τον κ. Δεικτάκη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Μανόλη Κεφαλογιάννη που επίσης έχει θέση υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή.

Η περίπτωση Δαμαβολίτη

Ο κ. Δαμαβολίτης θα είναι και επίσημα εκπρόσωπος στο Κοινοβούλιο, όχι μόνο των 4000 και πλέον πολιτών που τον εμπιστεύτηκαν, αλλά και των Ηρακλειωτών γενικότερα.
Πρόκειται για μια εξέλιξη, την οποία είχε προαναγγελθεί το CretePlus.gr από τις 18 Ιανουαρίου.

Τότε είχε ανακοινωθεί η ένταξη του κ. Μαριά στο οκταμελές Προεδρείο της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών - Δημοκρατών, η οποία αποτέλεσε προάγγελο για την ένταξη του στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, φέρνοντας στα έδρανα της Βουλής τον Κώστα Δαμαβολίτη.

Με την παρουσία του γνωστού προπονητή στο Κοινοβούλιο, είναι βέβαιο ότι το Ηράκλειο αποκτάει μια ακόμη δυναμική παρουσία, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που γεννά η πρόκληση αυτή.
Κωστή από εμάς πολλά συγχαρητήρια και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα….Γ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: