Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ  & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 « INTERNATIONAL ASSOCIATION OF CRETAN JOURNALISTS & MASS MEDIA »

               (ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & M.M.E) Α.Φ.Μ : 996703578  - ΑΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

            Γραφεία Αθηνών:  Λεάνδρου 24 τ.κ 10443 Κολωνός Αθήνα                               

                                       THΛ: 210-512 95 57  & 698 1212 316 

                    Email: diekdi.mme@gmail.com   &  diekdi.press@gmail.com

                   Υποκατάστημα Γραφεία Kρήτης : Ανθεμίου 4, Ηράκλειο Κρήτης

                                                             Τ.Κ 713 06.

                                            Τηλ. 2810 318308 – 6934710174/ 

                                              Ε-mail: drossosart@gmail.com

                                           https://www.diekdi-mass-media.com/

                                                  Ηράκλειο 20 Ιουνίου 2024                                                                                                                    

                                     ΑΠ/εξερx/έγγρ : Β-60/20-6- 2024                                                                                    

                                                         Δελτίο Τύπου

                              Προς τα Μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε 

      ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αγαπητoί συνάδελφοι.

Μετά από έγκαιρη πρόσκληση του Δ.Σ για έκτακτη Γενική Συνέλευση με αριθμό πρακτικού :5/19-6-2024 και σύμφωνα με το Άρθρο 11 παράγραφος 1 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19/6/2024 και ώρα 19.00 μ.μ στο Υποκατάστημα στα Γραφεία Kρήτης και επί της οδού : Ανθεμίου 4, Ηράκλειο Κρήτης η έκτακτη γενική συνέλευση με παρόντα μέλη ταμειακώς εντάξει.

Τα  μέλη της ένωσης υποδέχτηκαν τα μέλη του Δ.Σ που αποτελούσαν οι: Πρόεδρος του Δ.Σ κο. Γεώργιος Μοσκοβίτης,  ο Α’Αντιπρόεδρος κος. Παναγιώτης Δρόσος, η Γ. Γραμματέας κα. Μαρία Πολάτου και ο Έφορος και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στην Κρήτη κος .Χρήστος Ρίγγας.

Σύμφωνα με το Άρθρο 11 παράγραφος 2 του καταστατικού τα παρόντα μέλη δια ανατάσεως των χειρών ψήφισαν πρόεδρο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τον κο. Βασίλειο Δρόσο και Γραμματέα της Ε.Γ.Σ την κα. Αντιγόνη Πλατάκη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Γ.Σ κύριος Βασίλειος Δρόσος κάλεσε τον πρόεδρο του Δ.Σ κος. Γεώργιο Μοσκοβίτης να ενημέρωση το σώμα για την πορεία των πεπραγμένων των αρχαιρεσιών και το σχεδιασμό δράσης της ένωσης στην νέα θητεία .

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος. Γεώργιος Μοσκοβίτης ,ευχαρίστησε τα παρόντα μέλη για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δ.Σ για την πραγματοποίηση της Έκτακτης αυτής Γενικής Συνέλευσης και έκανε λεπτομερή ενημέρωση για τις αρμοδιότητες του Δ.Σ αλλά και την απαραίτητη  αναβάθμιση του Έφορου του Δ.Σ κυρίου Χρήστου Ρίγγα ως υπεύθυνου του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων στην Κρήτη και για τα μέλη της επιτροπής συνεργασίας μαζί του στο αρμόδιο Τμήμα που αποτελούν η κυρία Αντιγόνη Πλατάκη και οι κύριοι Νικόλαος Μπιμπάκης και Νικόλαος Αλεξάκης ,όπου με την πολύτιμη συνεργασία τους με το Α΄ Αντιπρόεδρο κο. Παναγιώτη Δρόσο και την δημιουργία υποκαταστήματος Γραφείων στην Κρήτη oι δυνατότητα των δραστηριοτήτων της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε γίνονται πιο δυναμικές σε πάρα πολλούς τομείς.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Δ.Σ προχώρησε στις εποικημένες προτάσεις δραστηριότητας της Ένωσης  για το έτος  2024 και αφορούσε μια σειρά επισκέψεων του Δ.Σ και μελών της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’,  στον Περιφερειάρχη Κρήτης κο. Σταύρο Αρναουτάκη , στον Δήμαρχο Ηρακλείου κο. Αλέξη Καλοκαιρινό , στον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχο κο. Γιάννη Αμαργιαννιτάκη, και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης στα Χανιά με τον Υποστράτηγο κο. Σπυριδάκη Νικόλαο.

Το Δ.Σ  έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στον Υπεύθυνο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κο. Χρήστο Ρίγγα να κανονίσει τα ραντεβού συναντήσεων.

Επίσης έγινε πρόταση και έγινε αποδεκτή ,αντιπροσωπεία της ΔΙ.Ε Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε να επισκεφτεί την Βουλγαρία στα τέλη Οκτωβρίου σε 6ημερη αποστολή και με τον επικεφαλής συνάδελφο και μέλος της ένωσης μας διευθυντή του Βαλκανικού Ραδιοφώνου Radio SDW SOCIAL DIGITAL WORLD  κο.Γρηγόριο Βερροιώτη για συναντήσεις με τους Συναδέλφους της Ένωσης Συντακτών Βουλγαρίας και των Μ.Μ.Ε για συνεργασία Διαβαλκανικού Συνεδρίου στην Κρήτη & Βουλγαρία με καλεσμένους συναδέλφους από όλα τα βαλκανικά Κράτη  με θέματα που απασχολούν την Ανεργία, την Φίμωση του γραπτού και προφορικού λόγου, τις Παρακρατικές παρεμβάσεις κυβερνήσεων στην ελεύθερη έκφραση ελευθερίας του τύπου κ.α

Επίσης η ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε προχωρά στην ειδική αποστολή στις 23 Μαρτίου του 2025  σε ένα 6ήμερο ταξίδι στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στο Ελληνικό Πατριαρχείο για την απόδοση τιμητικών διακρίσεων και επίσημης ανακήρυξης του Πάπα & Πατριάρχη Αλεξανδρείας & Πάσης Αφρικής κ.κ Θεόδωρου Β΄ ως Επίτιμου μέλους της Ένωσης μας.


Το ταξίδι αυτό είχε 2 χρόνια αναβληθεί λόγο της πανδημίας του Covid -19.

To πρόγραμμα του ταξιδιού στην Αίγυπτο και η φόρμα συμμετοχής θα αποσταλούν το συντομότερο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο των Μελών μας και σε φίλους που ενδιαφέρονται ήδη να συμμετέχουν και η τελική τιμή κατ’ άτομο θα σταλεί στα τέλη του μηνός Νοεμβρίου 2024.

Όλες οι προτάσεις και ο προγραμματισμός αυτών των δραστηριοτήτων ομόφωνα έγιναν αποδεκτές και ψηφίστηκαν στο σύνολο τους.

Η Ε.Γ.Σ είχε και εκπλήξεις αφού το Τμήμα Κρήτης επιφύλαξε έκπληξη στον πρόεδρο του Δ.Σ κο Γεώργιο Μοσκοβίτη με ευχές για τα γενέθλια που είχε στις 6/6.


Αρκετά συγκινημένος ευχαρίστησε τους συνεργάτες φίλους και συναδέλφους για την όμορφη αυτή γιορτή για την  αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπο του.


                                                           Για το Δ.Σ

   * Γραφείο Τύπου ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε: Mαρία Πολάτου

  * Γραφείο Δημοσιών Σχέσεων-ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε: Νεκτάριος Μπεχράκης

  * Γραφείο Δημοσιών Σχέσεων ΚΡΗΤΗ-ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε: Xρήστος Ρίγγας

-----------------------------------------------------------------------

Η ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε , Είναι αναγνωρισμένη από Ειρηνοδικείο Αθηνών 79/22-3-2021 /& το Πρωτοδικείο Αθηνών 33158/2021 .

Το καταστατικό επί του σώματός του φέρει για την γνησιότητα αυτού, επισημείωση όπως προβλέπεται από την Σύμβαση της Χάγης της 5ης Οκτωβρίου 1961, αναγνώρισης του καταστατικού της , με Αριθμό πρωτοκόλλου 2487/2021.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: