Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Την Αντιπροσωπεία της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β΄.


Με πρωτοβουλία του Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε & μετά από αίτημα τους , υποδέχτηκε σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β΄.

  Την Αντιπροσωπεία που την αποτελούσαν οι : Γεώργιος Μοσκοβίτης –Πρόεδρος του Δ.Σ, Νικόλαος Μπιμπάκης Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ , Μαρία Πολάτου Γενική Γραμματέας Δ.Σ , Παναγιώτης Δρόσος μέλος Δ.Σ & Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων , Ιωάννης Λεκάκης μέλος Ιδρυτικό μέλος, & Γεώργιος Νεονάκης «Επίτιμος Γενικός πρόξενος της Ελλάδος στην Νέα Ζηλανδία» και Τακτικό μέλος της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε ,υποδέχτηκε με πολύ χαρά τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ Ευγένιος Β’ αλλά και οι συνεργάτες του στην αίθουσα της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.



  Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β’ στην προσφώνηση του καλωσορίσματος της Αντιπροσωπείας των μελών της Ένωσης , ευχαρίστησε τα μέλη της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε για την αμέριστη αγάπη προς το πρόσωπο του και την Εκκλησία της Κρήτης.



   Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δ.Σ κος. Μοσκοβίτης Γεώργιος ο όποιος αφού ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’ για την άμεση αποδοχή του αιτήματος της συνάντησης αυτής, του προσέφερε & του παρέδωσε ,τιμητική πλακέτα για την επέτειο συμπλήρωσης ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Αρχιεπισκόπου Κρήτης , και την εικόνα της Παναγίας , που είχε προγραμματιστεί να δοθεί στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης στην Εκδήλωση της Κοπής της Βασιλόπιτας στις 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Πλοίο της ΑΝΕΚ LINES στον Πειραιά, και λόγω κακοκαιρίας δεν είχε παραστεί.







Την Εικόνα της Παναγίας παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο ο Αντιπρόεδρος Β’ κος. Νικόλαος Μπιμπάκης.



Δώρα όμως δεν έδωσαν στον αρχιεπίσκοπο μόνο τα μέλη του Δ.Σ αλλά και το μέλος μας & «Επίτιμος Γενικός πρόξενος της Ελλάδος στην Νέα Ζηλανδία» κος .Γεώργιος Νεονάκης που του προσέφερε τον Εσταυρωμένο σε κομψή κατασκευή από μέταλλο & Ασήμι και ειδικό πέτρωμα που βγαίνει στην Βόρεια Νέα Ζηλανδία.

                           

                                

                                        

                               

                                  

                                  

                             

                                     

Στην συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Β’ ,προσέφερε σε όλα τα μέλη της Αντιπροσωπείας της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε με ιδιόχειρη αφιέρωση του ,το Βιβλίο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης που φέρει τον Τίτλο « Άγιοι Βρακοφόροι & Φουστανελάδες». 






Μετά το τέλος της συνάντησης μας και της ανταλλαγής των  δώρων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος


Β’,  με χαρά μας οδήγησε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο φροντίδας να πάρουμε την ευλογία του πρώην Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου που με χαρά και με χαμόγελα με τον δικό του τρόπο μας υποδέχτηκε.





Αφού πήραμε την ευχή του μας έδωσε ιδιοχείρως το εικονισματάκι  του Άγιου Γεωργίου του Επανωσήφη.

    Πριν να τον αποχαιρετίσουμε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρητης κ.κ. Ευγένιο Β’ του τραγουδήσαμε ένα τραγούδι που λατρεύει και του δίνει δύναμη ψυχής « Αγρίμια κι’αγριμάκια μου».                                                           

    Το Δ.Σ & τα μέλη της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης »ευχαριστούν το Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Β’ και τους συνεργάτες του Ιερείς για την υποδοχή και την φιλοξενία.


                          Για το Δ.Σ της ΔΙ.Ε.Κ.ΔΗ & Μ.Μ.Ε

                                      Γραφείο Τύπου

         Μαρία Πολάτου                                 Παναγιώτης Δρόσος

         Γ.Γραμματέας                        Υπεύθυνος Δημόσιων Σχέσεων

                          

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: