Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΝΘΕΙ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΝΑΕΙ !!!

Δεν ήταν αμέλεια ,ήταν εν γνώση τους … «Έγκλημα» !!!! 

Ένα μεγάλο Γιατί ; πλανάτε στις σκέψεις και στην καρδιά μας και τα δάκρυα δεν λένε να σταματήσουν σε κανένα Έλληνα και Ελληνίδα που είναι γονείς ,άσχετα αν τα παιδιά τους ήταν στο μακρύ κατάλογο των νεκρών η των αγνοούμενων του πιο θανατηφόρου ατυχήματος από την ανευθυνότητα μετακλητού υπαλλήλου με κομματική πρόσληψη στην θέση του σταθμάρχη στο συγκεκριμένο κόμβο κλειδί του θανάτου !!

 Τι άλλο πόνο θα φέρουν στην ελληνική κοινωνία όλοι αυτοί οι πολιτικοί ραγιάδες που κάνουν συμβάσεις σύμφωνα με εντολές των «Θεσμών» ξεπουλώντας «Μπίτ παρά» μια καλοστημένη εταιρεία «Ο.Σ.Ε» μεταφοράς Ανθρώπων και εμπορευμάτων με τραίνα στην Ιταλική εταιρεία  “Trenitalia” που για να καλοπιάσουν το επιβατικό κοινό το βαπτίσαν «Hellenic Train Α.Ε», μέλος του Ομίλου FS υποσχόμενοι ασφαλή διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων εντός του ελλαδικού χώρου αλλά και του Εξωτερικού.

Για χάρη των Μνημονίων ο πιο άχρηστος Diller Aλέξης Τσίπρας ξεπούλησε τον Ο.Σ.Ε με ότι περιουσιακό στοιχείο κατείχε ,στο ποσόν των 47 εκατομμυρίων Euro.

Mόνο το κτήριο του Ο.Σ.Ε στην οδό Καρόλου ξεπερνά το ποσό αυτό…..   

Η κομπίνα αυτή και το ξεπούλημα επικυρώθηκε από την Βουλή των Μνημονίων και σήμερα 1-3-2023 μετά το έγκλημα βλέπουμε τους ίδιους αυτούς τύπους  να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρια , και αυτό γιατί βρισκόμαστε σε μια μαύρη προεκλογική περίοδο ,και βλέπουν και οι κυβερνώντες και οι αντιπολιτευόμενοι ότι χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους….


Οι τάφοι που ανοίγονται για τον άδικο θάνατο των παιδιών μας γιατί είναι και δικά μας παιδιά και τα όνειρα που είχαν για το μέλλον τους, θάβονται μαζί με τα σώματα τους και την ψύχη τους.

Ήταν ένα έγκλημα με δόλο !!!

Το αίμα των παιδιών μας δεν θα σας πνίξει μόνο… αλλά θα είναι η αρχή και το τέλος σας.

 Η οργή θα είναι το έναυσμα της  πολιτικής σας παρουσίας στην Αποικία.

 Θα είναι το ΤΕΛΟΣ σας !!!          

Όσες παραιτήσεις και αν ακολουθήσουν δεν θα φέρουν πίσω όλες τις ψυχές που χάθηκαν….

Δεν θα καταλαγιάσουν τον πόνο και το πένθος που έφεραν στις οικογένειες τόσων ανθρώπων !

Δεν θα καταλαγιάσουν την ΟΡΓΗ όλου του Ελληνικού ΈΘΝΟΥΣ, αυτό ας το καταλάβουν !!

Παραιτήθηκε λέει ο τζούνιορ Κ. Καραμανλής ο οποίος ουδέποτε έλαβε υπ’ όψιν της προειδοποιήσεις αρκετών αναφορών από εργαζομένους που είχαν φιλότιμο και κτυπούσαν συνεχεία το καμπανάκι του κίνδυνου….

Μην σκάτε για τον συγκεκριμένο υπουργό ….δεν χάνετε !!

Σύντομα το αίμα και οι τύψεις αν έχει, θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων και παρ΄ολο που το βιογραφικό του θα είναι πλούσιο με τόσους θανάτους θα τον δείτε σύντομα σε άλλη θέση κλειδί….

Τα παιδιά του Σογιού δεν θα χαθούν ,έχουν ΙQ τόσο δυνατό που δεν ξεχωρίζουν το Μοσχάρι από το Γάιδαρο !!!!

Φανταστείτε την μεγάλη κομπίνα –Απάτη,  ότι η κυβέρνηση Τσίπρα και στην συνεχεία η κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι ετησίως χρηματοδοτούσε με 50 εκατομμύρια ευρώ την συγκεκριμένη εταιρεία «Hellenic Train Α.Ε μόνο και μόνο για να κάνει τα δρομολόγια αυτά ως άγονη γραμμή …..

Και τσάμπα πούλησαν τον Ο.Σ.Ε με εντολή Μέρκελ ,Δ.Ν.Τ κ.α  ,και πληρώνουν νταβατζηλίκια στην Ιταλική εταιρεία….

Σήμερα δε η «Hellenic Train Α.Ε» αντί τους διοικούντες να τους έχουν ήδη συλλάβει , το θράσος του κτυπάει κόκκινο και  προσφεύγουν στην δικαιοσύνη διεκδικώντας διαφυγόντα κέρδη για την διακοπή των δρομολογίων λόγο του δυστυχήματος με υπαιτιότητα του Ο.Σ.Ε !!!

«Με άλλα λόγια αντί να είναι δίπλα στις οικογένειες των παιδιών και των υπάλληλων που χάθηκαν άδικα και να δείξουν «Ανθρώπινο» Πρόσωπο …το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα » !!

Θα ασπαστώ την θέση των συναδέλφων του MECA με το μποϊκοτάζ κατά των μετακινήσεων επιβατών με τα τραίνα ,μέχρι να εγκατασταθούν αυτά τα περιβόητα μηχανήματα ελέγχου ασφαλούς διακίνησης των τραίνων στην Ελληνική επικράτεια !!!!



STOP στα ταξίδια με αυτήν την τεχνολογία των τραίνων.

ΟΧΙ άλλοι νεκροί στον βωμό στης Ιταλικής και Ελληνικής Μαφίας !!!!!   

Η δικαιοσύνη ας κάνει μια φορά σωστά το λειτούργημα της μακριά από οικονομικά συμφέροντα της Hellenic Train ,και οι αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν άμεσα σε συλλήψεις !!!!

Οι αποφάσeiς της δε να είναι τόσο γρήγορες όσο ήταν και για τα fans των κατασχέσεων....

Το δυστύχημα αυτό θα είναι ο τάφος όλων των Μνημονιακών πολιτικών κομμάτων που ξεπούλησαν «Μπίτ παρά» τον Ο.Σ.Ε στην Ιταλική εταιρεία…

Κόβουμε τα κεφάλια της πολίτικης μνημονιακής «Λερναίας Ύδρας» αν θέλουμε ακόμα να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ στο κράτος ΑΠΟΙΚΙΑ !!

Στο χέρι μας είναι η Αποικία να ξαναγίνει ΕΛΛΑΔΑ αρκεί να βάλουμε μυαλό.

Να πετάξουμε την πολιτική τσίμπλα και τα κομματικά σημαιάκια που τα κουνάμε σαν ηλίθιοι ,ας τους τα βάλουμε εκεί που πρέπει !!!

Ας αποκτήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ του μέλλοντος για τα παιδιά μας για όσα μας έχουν απομείνει ….και για όσα θα έλθουν στην ζωή !!

Όπως αυτοί σκοτώνουν τα παιδιά μας ,ας τους σκοτώσουμε και εμείς πολιτικά ,και ας σταματήσουμε το μέλλον τους ως επιτυχημένους Dillers της Ευρωπαϊκής Συμμορίας.  

2 Μαρτίου 2023

                                   Με πολύ πόνο ...

                     Γεώργιος Μοσκοβίτης –δημοσιογράφος.



 

 

 

    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: