Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ταξίδι Ρουτίνας , έγινε μίνι Κρουαζιέρα για τον Αργοσαρωνικό…….

Ταξίδι Ρουτίνας , έγινε μίνι Κρουαζιέρα για τον Αργοσαρωνικό…….

Πολλά ευχαριστώ  στην Διοίκηση  της ΑΝΕΚ LINES , στην  κα .Άννα Νικολακάκη Marketing Department ,τον Πλοίαρχο κο. Κουτσάκη Κώστα , τον Λοστρόμο κο. Ηλία Βελεγράκη , τον Κεντρικό Πράκτορα του Γραφείου στο Ηράκλειο, κο. Δημήτρη Γιαλεσάκη , όλα τα παιδιά στην Resepsion ,και γενικά σε όλο  το πλήρωμα για την φιλοξενία τους ,στο πλοίο της ΑΝΕΚ «ΚΡΗΤΗ 2» στο ταξίδι μας Ηράκλειο-Πειραιάς την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 .

Με πολύ ευγένεια ,και ανθρωπισμό αντιμετωπίστηκα στο ταξίδι της επιστροφής μας με την σύζυγο μου Μαρία  ,μετά το σοβαρό τραυματισμό μου που υπέστη τον μήνα Απρίλιο στο χωριό μου, και την δυσκολία μετακίνησης μου .


Με το που έφτασα στο πλοίο «ΚΡΗΤΗ 2» στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 19.00 μ.μ πραγματικά με σκλάβωσαν.

Στα μισά του ταξιδιού συνειδητοποίησα ότι το πλοίο έκοψε ταχύτητα και παρ’ όλα αυτά δεν υπήρχε καμιά αντίδραση από την μεριά των επιβατών και το πλοίο με ασφάλεια ελλιμενίστηκε στον Πειραιά στις 9.30 π.μ της σημερινής ημέρας .

Για έμενα και την Μαρία ήταν κάτι σαν κρουαζιέρα που τα πλοία πάνε σιγά και απολάμβανα τον αργοσαρωνικό και τα νησιά του.

Γνωρίζοντας τις τεχνικές διαδικασίες «35 χρόνια  Ναυτιλιακό Ρεπορτάζ » μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς που μπορεί να δημιουργήθηκε ένα πλω στο πλοίο επιβιβάστηκαν τεχνικοί εμπειρογνώμονες και μέχρι την αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης το πλοίο θα περάσει  πρώτα από αξιολόγηση και μετά θα δοθεί η άδεια απόπλου του και συνεχεία στα ταξίδια του. …που ελπίζουμε να είναι σε ήρεμες Θάλασσες και με ασφάλεια και για το πλήρωμα και το επιβατικό κοινό. 














                                                           





Απλά το μόνο που θα συμπληρώσω για άλλη μια φορά είναι oι λέξεις , «Πολλά Ευχαριστώ».

15-9-2022


Γεώργιος Μοσκοβίτης «Πρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε






Δεν υπάρχουν σχόλια: