Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Πολιτικά μιάσματα δήθεν σφάζονται……!!!

Έβγαλαν το θέμα ‘’NOBARTIS’’ για αποπροσανατολισμό ........
Απεναντίας κουκουλώνουν χρόνια τώρα το μεγαλύτερο σκάνδαλο με το χρηματιστήριο και την μεγάλη κλοπή των ασφαλιστικών ταμείων….!!
Φαγοπότι, χλιδή και κορόιδα στις ΚΑΛΠΕΣ !! 
 Πόσο ηλίθιος μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο λαός που τορπιλίζεται καθημερινά από τα  Μ.Μ.Ε για την μεγάλη σφαγή των πολιτικών μιασμάτων στην βουλή της αποικίας για την τιμή τους…!!!
Αλήθεια γιατί δεν σφαχτήκαν για την μεγάλη προδοσία που συντελέσθηκε με την ψήφο τους και την διάλυση της χώρας με τα μνημόνια και τόσα αίσχη που έχουν γίνει τώρα και 20 χρόνια για το φαγοπότι ;;;
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία και μην ξεγελιέστε με όλα αυτά ότι είναι μια καλοστημένη ‘’Πολιτική MAFIA’’.
Πάρτε δείγμα της ολικής προδοσίας από τον πανευτυχή Υπουργό εξωτερικών πωλήσεων Νίκο Κοτζια με πόσο θράσος ανακοινώνει την τελική απόφαση της συμμορίας των τριακόσιων. 
 «Μια ωραία κυρία με το όνομα Μακεδονία είναι τα Σκόπια» για τον ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Reuters που αναδημοσιεύθηκε από το σκοπιανό «Radio Free Europe» («Radio Slobodna Evropa») αφού με την δήλωση αυτή στην ουσία τους αναγνωρίζει το δικαίωμα κατοχής του ονόματος, της ιστορικής και της πολιτιστικής κληρονομιάς της ελληνικής, ένδοξης περιοχής.
Αναρωτιόμαστε όμως τi θα κάνει ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος ;;;
Θα βάλει την υπογραφή του στην απόφαση των βουλευτών της Βουλής της αποικίας για την παραχώρηση του ονόματος ‘’Μακεδονία’’…….;;;;

  Αν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ θεωρούμε σωστό να δώσει ΤΩΡΑ την παραίτηση του και να κάνει μπάχαλο την Βουλή της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ….. και να δώσει την ευκαιρία στον ΛΑΟ να στείλει στο διάολο όλους αυτούς τους προσκυνημένους…….!!!
Ίσως ο ΛΑΟΣ να έχει ξυπνήσει και να τους στείλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας  όλους αυτούς που αποτελούν και την πιο βρώμικη πολιτική συμμορία που κατέστρεψε την Χώρα….. και την αποτελούν οι : ΤΣΙΠΡΑΣ –ΚΑΜΜΕΝΟΣ- ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ –ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ-ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ- ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κ.α …….

Η ΜΠΟΧΑ που μας δουλεύει κανονικά κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας… και το ξέρεις πολύ καλά  ότι αυτό ήταν μέσα στα σχέδια της Μέρκελ που όλοι είσαστε στα γόνατα ......

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι αποτελείς και ΕΣΥ μέρος της , αλλά δυστυχώς μάλλον υπέκυψες στις εντολές της !!!!!

20/2/2018 «» Γ.Μ


Δεν υπάρχουν σχόλια: