Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

20 Οκτωβρίου 2017 «» 20 Φεβρουαρίου 2018 »» (4) Tέσσερεις μήνες ..Αγωνία !!!

Ενημερωτικό για την πορεία της υγείας του παιδιού μας Δημήτρη Μοσκοβίτη για συγγενείς και φίλους …..
Από τις 20 Οκτωβρίου όπως γνωρίζετε ο Δημήτρης μας περνά μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση υγείας και αρκετές φορές έφτασε στον θάνατο...
Χάρη στο εξειδικευμένο Ιατρικό νευροχειρουργικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών « Γιώργος Γεννηματάς » αλλά και με την δύναμη ψυχής των Ιατρών αυτήν την στιγμή το παιδί μας βρίσκετε στην ζωή με τα οποιαδήποτε προβλήματα του έχει αφήσει το πολλαπλό αιμορραγικό ανεύρυσμα στον εγκέφαλο του .

  94 ήμερες και νύχτες παρέμεινε στην ΜΕΘ όπου πραγματικά η φροντίδα από το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ήταν άψογη και ανθρώπινη και όλη η οικογένεια του, τους ευχαριστεί…
Αυτήν την στιγμή βρίσκετε στον υποθάλαμο της ΜΑΦ και η πορεία της υγείας του κρίνετε σταθερή αλλά με πάρα πολλά προβλήματα τόσο στο αναπνευστικό όσο και της άμεσης επαφής με την πραγματικότητα…!!!

Το αναπνευστικό του σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς του τωρα και αρκετές ημέρες επιβαρύνετε με μικρόβια και δημιουργούν διαφορα προβλήματα .

Ευελπιστούμε σιγά –σιγά στην πλήρη θεραπεία και να υπάρχει ικανοποιητική  αποκατάσταση του αναπνευστικού του, που είναι πάρα πολύ σημαντικό για την παραπέρα πορεία της υγείας του.
Όσο για την πορεία της κινητικής αποκατάστασης και όσα άλλα αντιμετωπίζει λόγω των ανευρυσμάτων είναι πάρα πολύ νωρίς για να αξιολογηθούν !!!!!

Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τους Ιατρούς Διευθυντές του Νευροχειρουργικού τμήματος  του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών « Γιώργος Γεννηματάς » κο Σκαφίδα Κωνσταντίνο,        «»»»»»
& κο . Γεωργακούλια Νικόλαο αλλά και όλους τους Ιατρούς της Ιατρικής τους ομάδος για την επιστημονική τους φροντίδα τους στο παιδί μας…..
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το Νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα και την άμεση ανταπόκριση τους στα οποιαδήποτε προβλήματα του…!!!

«» …Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κάθε ένα προσωπικά για το ενδιαφέρον σας  για την πορεία της υγείας του…
Γνωστούς ,Αγνώστους …
Συγγενείς & οικογενειακούς φίλους αλλά και συναδέλφους του.
Γνωρίζουμε όλοι ,ότι μαζί του,….. ανεβαίνουμε Γολγοθά !!
Ο αγώνας για την ζωή του συνεχίζεται …..
Ό Θεός ας είναι προστάτης του ….και όλοι οι Άγιοι του κόσμου.

Σας ευχαριστώ .
Εκ μέρους της οικογενείας του …..
Ο Πατέρας του»» Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης 
20/2/2018


Δεν υπάρχουν σχόλια: