Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Οι τρομοκράτες της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης απειλούν τους ήδη κατεστραμένους Έλληνες….


ο υπερμνημονιακός Πρόεδρος των οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Βουλής Παναγιώτης Λιαρκόβας Π. Λιαργκόβας: Αν δεν υπογραφεί 4ο μνημόνιο τότε οδηγούμαστε σε Grexit
‘’  Ρε μεγάλε γιατί δεν μας λες ότι αν φύγουμε εμείς από το Euro με τσαμπουκά από την ευρωζώνη τι  θα πάθουν οι γερμανοφασίστες της Μέρκελ και του Σόιμπλε ;;; ‘’’
Π. Λιαργκόβας: Αν δεν υπογραφεί 4ο μνημόνιο τότε οδηγούμαστε σε Grexit
Την ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου τόνισε ο Πρόεδρος των οικονομικών εμπειρογνωμόνων της Βουλής Παναγιώτης Λιαρκόβας, σχολιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

«Η τελική ημερομηνία για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική περιδίνηση είναι η 20η Φεβρουαρίου, καθώς μετά η χώρα μας θα απωλέσει τη δυνατότητα να μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης», δήλωσε ο κ. Λιαργκόβας στον Σκάι.

Σύμφωνα με τον κ. Λιαργκόβα, αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα χάσει πολύτιμο χρόνο για να μπορέσει να προετοιμάσει την συντεταγμένη έξοδό της στις αγορές μέχρι το 2018, που ολοκληρώνεται το σημερινό οικονομικό πρόγραμμα.

«Αν δεν υπάρξει 4ο μνημόνιο τότε μιλάμε για το απευκταίο σενάριο της εξόδου από τη ζώνη του ευρώ», τόνισε ο κ. Λιαργκόβας.

‘’Δηλαδή με το έτσι πρέπει και μέσα στο ευρώ και πειναλέοι και ξεφτιλισμένοι και χωρίς Ελλάδα…. !!!’’
Ρε άντε και στο διάολο και εσείς και η Ευρώπη και το γαμημένο το ευρώ σας….

Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα και άντε και στο διάολο όλοι σας…..

Ακούτε τι λέει ο γερμανοτσολιάς  πρόεδρος των Οικονομολόγων της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας στον Γιώργο Αυτιά - (ΣΚΑΪ 28.1.2017) θέλοντας να τρομοκρατήσει βάση σχεδίου τους ήδη κατεστραμμένους….και αυτή είναι η γραμμή όλων των μνημονιακών κομμάτων των προσκυνημένων Τσίπρα , Καμμένου, Μητσοτάκη ,Γεννηματά , Λεβέντη ,Θεοδωράκη….


Δεν υπάρχουν σχόλια: