Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

2017 ευχές για καλά ξυπνητούρια !!!


Αυτήν την Νέα Χρονιά η ευτυχία και η ευημερία του ελληνικού λαού μπορεί να έλθει μόνο όταν σε αυτήν την αίθουσα τις αποφάσεις τις παίρνουν πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικοί και όχι ντίλερ των ευρωπαϊκών γερακιών που κατασπαράζουν λαό και πατρίδα…..

 Σήμερα σε αυτήν την αίθουσα τις αποφάσεις τις παίρνουν ,Δωσίλογοι ,υποταγμένοι και ανθέλληνες …..είναι καιρός να το καταλάβουν όλοι οι εναπομείναντες με ψυχή Έλληνες .


Μην πιστεύετe κανένα Τσίπρα ή Καμμένο….

Μην πιστεύετε κανένα Μητσοτάκη ,Γεννηματά ,Θεοδωράκη ή Λεβέντη.

Όλοι είναι μια καλοστημένη συμμορία σε διατεταγμένη υπηρεσία που θέλουν να κατοχυρωθούν με την δική σου ψήφο στην πλήρη καταστροφή σε ότι έχει ακόμα απομείνει όρθιο !!!!!




Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και προοπτική για ευημερία …


Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και προοπτική για επενδύσεις και τα σχετικά κουραφέξαλα που σας ταΐζουν…

Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα και προοπτική μέσα στην συμμορία της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης και του πλαστού νομίσματος της το Ευρώ…



Αλήθεια πόσα ευρώ έχετε στην τσέπη σας ;;;

Μήπως έχετε μόνο πλαστικό χρήμα βάση σχεδίου ;;;;



Aναλογιστείτε και προβληματιστείτε το ότι δεν υπάρχει καμιά πλέον ελληνική τράπεζα… και έχουν το θράσος να σας λένε βάλτε τις καταθέσεις σας εκεί …..όταν οι ίδιοι έχουν γεμίσει τα θησαυροφυλάκια των τραπεζών εκτός της ελληνικής επικρατείας..



Ξυπνάτε …ΤΩΡΑ και μην ζείτε με ψευδαισθήσεις…….



Σε κρατάνε κοιμισμένο…και παίζουν τα παιχνίδια τους βάση εντολών και σε θέλουν συνένοχο τους στην Εθνική αυτή Προδοσία …..


Η χρονιά αυτή θα είναι καλή μόνο αν ξεκουμπιστούν όλοι οι μνημονιακοί δωσίλογοι…και επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα .



‘’Κρητικοί Παλμοί ‘’

1 Ιανουαρίου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια: