Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελλάδα …είναι ήδη στον γκρεμό ….( Έλληνες ) πρόδωσαν το ΈΘΝΟΣ !!


2009 -2015 ….ίδιο έργο με τους ίδιους πρωταγωνιστές και με αλλαγή του πρώτου ονόματος στην ταμπέλα  του Θεάτρου τρέλας η ‘’’ΕΛΛΑΣ’’…..!!
Η Ελλάδα …είναι ήδη στον γκρεμό !!
….( Έλληνες ) πρόδωσαν το ΈΘΝΟΣ !!
Σκέψεις , απόψεις ,προβληματισμοί υπερηφάνειας η ξευτίλας , κριτική ουσίας αποτελεί η γραφή αυτή προς όλους ……….
Ερωτήματα αναπάντητα προσθέτονται καθημερινά από τα λιγοστά εκατομμύρια των ελλήνων προς όλους αυτούς που κατά καιρούς κυβέρνησαν η κυβερνούν αυτόν το έρμο τόπο….. με το ποιο μεγάλο ερώτημα
….. Τελικά ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο ;;;;
O τυφλός φιλόσοφος Διογένης μάλλον ήταν ποιο ανοιχτομάτης από εκατομμύρια ελλήνων του σήμερα όταν έψαχνε μέρα μεσημέρι με το φανό του να βρεί ένα άνθρωπο και δεν δίστασε ούτε στιγμή όταν μπροστά του στάθηκε ο βασιλιάς των βασιλέων Αλέξανδρος …να του πεί κλείνοντας του το πιθάρι του που έμπαιναν οι αχτίνες του ηλίου  , Βασιλιά μου ότι δεν μπορείς να μου προσφέρεις μην μου το στερείς !!! 

Κανείς μας δεν είπε σε κανένα υποτιθέμενο βασιλιά-Πρωθυπουργό αν δεν μπορείς να προσφέρεις για το λαό σου τουλάχιστον μην του στερείς αυτά που έχει αποκτήσει με σκληρή δουλειά με αίμα ακόμα και με τον θάνατο αρκετών …ελλήνων !! 

Κανείς μας δεν είπε σε κανένα υποτιθέμενο βασιλιά-Πρωθυπουργό….. ότι οι σπατάλες των ιδίων η χλιδή και οι οικονομικές κομπίνες  θα έφερναν την καταστροφή…..
Μια καταστροφή όμως που είχε τελικό αποδέκτη τον λαό και όχι τους εκάστοτε βασιλείς –Πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές και χιλιάδες κοράκια δίπλα τους !!!!
Πάνω από 300 δις η σπατάλη και το μεγάλο φαγοπότι από τους λίγους έφεραν την καταστροφή στην πατρίδα μας…. και εμείς ακόμα ψάχνουμε σαν τον Διογένη να βρούμε τον σωτήρα μας ….και συνεχίζουμε να ζούμε στο πιθάρι μέχρι να έρθει ο νέος κατακτητής να το πάρει και αυτό….!!! 

Οι κυβερνήσεις των Ούννων ποσώς τους ενδιαφέρει …εάν αποδεκατιστούν οι έλληνες εντός της πουλημένης γεωγραφικά γη τους !!
Έως το 2050 δεν θα υπάρχουν καθαροί έλληνες πάνω της ……
Τα κεφάλια ή τα ελληνικά  μυαλά όπως οι ίδιοι κοκορεύονται θα είναι στις υπηρεσίες τους στα δικά τους
κράτη……… και στη  χώρα που αγόρασαν θα είναι εγκατεστημένοι οι δικοί τους έλληνες στα χαρτιά αλλά όχι εξ αίματος…….. και για αυτό το έγκλημα φέρουν κύρια την ευθύνη όλοι οι δήθεν σωτήρες της περιόδου 1974-2015 .

Ηλίθιοι απλοί χειροκροτητές όλοι εμείς που ενώ βλέπουμε όλα αυτά σαν πνευματικοί καθυστερημένοι πολίτες …….όχι μόνο ουδέποτε αντιδράσαμε αλλά συνεχίζουμε να τους πιστεύουμε.
Τελευταίο παράδειγμα φως φανάρι που λένε … οι κυβερνήσεις Σημίτη –Καραμανλή- Γιωργάκη – Παπαδήμα –Σαμαροβενιζέλου …και τώρα Τσίπρα- Καμμένου.

Σαν λαός ενώ είμαστε έξυπνοι και δημιουργικοί εκτός της Ελλάδος ,εντός είμαστε ότι χειρότερο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη…. γιατί αλήθεια ;;;   

Μήπως γιατί μέσα από όλο αυτό το αλαλούμ κοιτάξαμε το δικό μας συμφέρον και δεν μας έκοπτε κάν αν ο γείτονας δίπλα μας δεν είχε ούτε να φάει ,ούτε να ταΐσει τα παιδιά του αλλά ούτε και να ζεσταθεί τις κρύες νύχτες του χειμώνα.. αδιαφορώντας και αν ακούγαμε ότι τη επόμενη μέρα είχε τινάξει τα μυαλά του στον αέρα …για την υπερηφάνεια του και την αξιοπρέπεια του ….. 
 Δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ…. μα ποτέ, τι έγινε ρε παιδάκι μου από το 2004 στην χώρα των ολυμπιακών αγώνων και της ευημερίας και ήλθε τόση γρήγορη κατρακύλα σε ανεργία ,βιοτική υποβάθμιση, διάλυση του κράτους δικαίου και αύξηση σε τάφους !!!!

 Αυτήν την Ελλάδα ονειρευόμαστε και εμείς και οι πρόγονοι μας ..τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας ;;;
Έχουμε ένα κράτος ληστή….. χρόνια τώρα και εμείς το καταλαβαίνουμε τώρα ……γιατί είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε τσίμπλα στα μάτια και κομματικά σκατά στα μυαλά μας….

Γίναμε πιόνια στην σκακιέρα τους ….και συνεχίζουμε να παίζουμε παλαμάκια και να επιβραβεύουμε την τύφλα στα μάτια μας….

Εβραίο Μασονειστές μας έβγαλαν από το εθνικό νόμισμα και μας έφεραν το χρήμα του πλούτου για λίγους το ευρώ , και εμείς σε ένα βράδυ νομίσαμε… ότι γίναμε ένα κομμάτι των λίγων !!!  
Κατατρέψανε ένα λαό και τον οδήγησαν και πάλι στην ξενιτιά …..και εμείς απλά ριγούμε μπροστά στο δίλλημα…. ευρώ η δραχμή !!! 

Φέραμε στις 25 του Ιανουαρίου μια νέα κυβέρνηση που είχε για σύνθημα της την ΕΛΠΙΔΑ ΞΑΝΑ….. και αναρωτιέμαι ότι η ελπίδα την έκανε με βαριά πηδηματάκια και μας έμεινε το ξανά τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου… δηλαδή  φτού και από την αρχή ψέματα ..ψέματα …ψέματα !!  

Η αλήθεια δυστυχώς είναι αυτή……
Δυστυχώς  η πορεία είναι αναπόφευκτη μέσα στο 3ο  Μνημόνιο που σημαίνει 100% πλήρη σκλαβιά…. και μην έχετε αυταπάτες .
Αυτή η κυβέρνηση γνώριζε και γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί από τους δοσίλογους της δεξιάς και των Σοσιά-Ληστών και δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει πίσω , εκτός και αν πει ΩΣ εδώ να πάει να γαμηθεί και το Ευρώ και η Ευρωζώνη !!!
Βλέπω όμως ότι όλοι έχουν το όραμα της ευρωζώνης έμπλαστρο και κανείς τους δεν λέει άντε και γαμηθείτε…. και εσείς και το ευρώ σας καταλάβατε συμπατριώτες  ;;;

Και κάτι άλλο σημαντικό το χειρότερο  …..Η Ελλάδα θα συνεχίσει να χάνει τα παιδιά της και σύντομα θα είναι μια νέα Γιουγκοσλαβία στα βαλκάνια με 5 ή 6 κρατίδια και θα τα κυβερνούν χειρότεροι δοσίλογοι και νταβατζήδες….
Ο έλληνας δε δεν έχει καταλάβει ακόμα τι σημαίνει αξιοπρέπεια και τι ρόλο παίζει το εκάστοτε  νόμισμα στην διεθνή συμμορία της παγκοσμιοποίησης ..Πόσο μάλλον τι νόμισμα θα ήθελε να είχε στην τσέπη του… !!

Γυρίστε 15 χρόνια πίσω και σκεφτείτε ότι αγοράζαμε 50 δρχ το καρβέλι το ψωμί  πχ.5 λεπτά του ευρώ στις 31-12-1999 ,και την επομένη 1 ευρώ δηλαδή 340 δραχμές και σαν ηλίθιοι χαμογελάγαμε !!!

Η συνεχεία της καταστροφής μας είναι τα νέα παιδιά που εγκαταλείπουν την πατρίδα τους που την ξέσκισαν και ξεπούλησαν όλοι αυτό οι πολιτικοί απατεώνες που ξανά μπήκαν στην  βουλή και σε όσους απέμειναν πλέον στην αποικία  μας δείχνουν και πάλι κατάμουτρα το δάκτυλό τους λέγοντας συγχρόνως σκύψτε να σας το βάλουμε στα οπίσθια σας γιατί έτσι έχουμε υπογράψει στις συμφωνίες με τους νταβατζήδες δανειστές μας…

Έχουμε δε και την άλλη πληγή της αμερόληπτης ενημέρωσης ,του εκφοβισμού ενός λαού από τα Μ.Μ.Ε συμμάχους των διεθνών συμμοριών και με ιδιοκτήτες και παπαγάλους πιπιλίζουν το μυαλό του κάθε βλάκα έλληνα …..που ακόμα δεν έχει γίνει τζιχαντζηστής ….γιατί εκεί θα πάει σύντομα ή όλη αυτή κατάσταση… θα σφαζόμαστε αναμεταξύ μας στο τέλος… και αυτοί απλά θα γελάνε στον τάφο μας και θα κοιτάνε τα μηδενικά στους λογαριασμούς τους και αν ανέβηκε σήμερα η όχι το χρηματιστήριο ….
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….

«Η πραγματική τραγωδία για την Ελλάδα, η οποία παραβλέπεται από πολλούς οικονομολόγους, είναι η φυγή εγκεφάλων» αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNBC.
Όπως σημειώνεται, «τα στατιστικά στοιχεία για το άρθρο προέρχονται από την έρευνα του καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και συγγραφέα Λόη Λαμπριανίδη.

«Οι μισοί από τους 160.000 με 180.000 αποφοίτους πανεπιστημίων που έχουν φύγει από την Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, είναι κάτοχοι διδακτορικού» όπως σημειώνεται.
Επιπλέον, αντλούνται στατιστικά στοιχεία από την έρευνα της Endeavor Greece και τη σχετική έκθεσή της, «σύμφωνα με την οποία, 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν την Ελλάδα από την αρχή της κρίσης, πριν από πέντε χρόνια».
Όπως τονίζεται, «ένα από τα πλέον ανησυχητικά στοιχεία είναι ότι η τάση για μετανάστευση δεν έχει υποχωρήσει, ενώ το 46% των Ελλήνων που ζουν στη χώρα σκοπεύουν να εγκατασταθούν στο εξωτερικό».
Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Λαμπριανίδη, «η φυγή εγκεφάλων έχει τεράστιες συνέπειες για την Ελλάδα.
Οι νέοι με υψηλή μόρφωση που εγκαταλείπουν τη χώρα δεν μπορούν να παραμείνουν στην Ελλάδα γιατί η οικονομία ακόμη βυθίζεται και δεν έμεινε κανείς που να δημιουργεί προϊόντα ή υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Είναι ένας φαύλος κύκλος».

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, «τη στιγμή που η ΕΕ θέλει την Ελλάδα να ανορθωθεί και να αναδιαρθρώσει την οικονομία της, η δύναμη της φαιάς ουσίας, που απαιτείται για τη μεταμόρφωση αυτή, φεύγει από τη χώρα», ενώ σε άλλο σημείο, επισημαίνεται ότι «σημαντικός παράγοντας για τη φυγή εγκεφάλων είναι ψυχολογικός, σύμφωνα με τον Αλέξη Πανταζή, συνιδρυτή της Hellas Direct».

Επίσης, αναφέρεται ότι «αυτή η αβεβαιότητα έχει εμποδίσει πολλούς ανθρώπους από διάφορους τομείς» και «υπάρχει μια αίσθηση παράλυσης και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει μετά τις εκλογές» όπως είπε ο Χάρης Μακρυνιώτης, διευθύνων σύμβουλος της Endeavor Greece.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «όπως εξήγησε (ο κ. Μακρυνιώτης), όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η τετράμηνη παράταση του νέου σχεδίου διάσωσης της ΕΕ και αν η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ».
Στη συνέχεια, αναφέρει ότι «η επίπτωση στην καθημερινή ζωή μπορεί να γίνει αισθητή από όλους» και ότι «οι τράπεζες δεν δανείζουν, κρατώντας τις εγκρίσεις σε αναμονή. 
Αυτό σημαίνει ότι για ένα μικρομεσαίο επιχειρηματία δεν υπάρχει κεφάλαιο κίνησης, τώρα.
Και αν είστε ένας επιχειρηματίας που ψάχνει για κεφάλαια εκκίνησης, οι επενδυτές δεν ανοίγουν το πορτοφόλι τους.
 Αντ' αυτού, περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με το ευρώ, δεδομένου ότι οποιαδήποτε αλλαγή θα επηρεάσει τις αποτιμήσεις».

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι «είναι η αβεβαιότητα αναφορικά με τη σύγκλιση αριθμού παραγόντων που κρατά τη χώρα στο σημείο εκείνο που θα γείρει η πλάστιγγα. Αυτοί οι παράγοντες περιλαμβάνουν το πώς η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, θα εργαστεί για να δώσει κίνητρα για ξένες επενδύσεις σε ελληνικές επιχειρήσεις, να μεταρρυθμίσει το φορολογικό κώδικα και τις προϋποθέσεις αδειοδότησης των επιχειρήσεων, την προώθηση της επιχειρηματικότητας και την αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, της κυβερνητικής διαφθοράς και της γραφειοκρατίας».
Η Ελλάδα …είναι ήδη στον γκρεμό !!
….( Έλληνες ) πρόδωσαν το ΈΘΝΟΣ !!

Δυστυχώς  η πορεία είναι αναπόφευκτη μέσα στο 3ο  Μνημόνιο που σημαίνει 100% πλήρη σκλαβιά…. και μην έχετε αυταπάτες ……..
Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ήδη χάνετε για την νέα κυβέρνηση που αν και προσπαθεί δεν έχει τα κότσια να απαγκιστρωθεί από την γλυκό καραμέλα της ευρωζώνης…..
Η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια που για λίγο επέτρεψε στις καρδιές μας ….και η φλόγα της ελπίδα σβήνει όχι σιγά- σιγά ,…αλλά άτσαλα !!
Οι προσδοκίες και η φιλοπατρία καταπατάται για άλλη μια φορά….
Η καρέκλα της εξουσίας είναι γλυκιά η γαμημένη …..και άμα κάτσεις επάνω ξεχνάς και την ίδια την μάνα που σε γέννησε !!!     
Και ενώ ο Ελληνικός Λαός περίμενε την Αλλαγή …. Με το που Μοίρασαν Καρέκλες , Αξιώματα ,Θέσεις και Υπουργεία, τους συνεπήρε και αυτούς το μικρόβιο το πως να μείνουν στην εξουσία, και να Κυβερνούν με κάθε Κόστος!

 Ψηφίζοντας πρώτη φορά Αριστερά, με την προσδοκία μιας σκληρής Διαπραγμάτευσης που θα είχε μόνο ένα σκοπό, την Διαγραφή του Χρέους!
Τελικά επήλθε Συμφωνία με τους δανειστές μας, σε μια 4μηνη παράταση της δανειακής σύμβασης!

Οι υποσχέσεις που έλεγες για ελπίδα ένα καλύτερο αύριο  μέχρι να επιτύχεις τον σκοπό σου στην αναρρίχηση της εξουσίας αποδεικνύονται ταφόπλακα για όλους που σε εμπιστευτήκαν……….

Η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου σύντομα θα αποτελεί παρελθόν …γιατί απλά δεν έχουν λόγο και μπέσα !!!
Δεν είχαν την πολιτική δύναμη να πάνε μέχρι της Βρυξέλες ….και να τους πούνε το αυτονόητο… κύριοι μας χρωστάτε πάνω από όλα το όνομα ΕΥΡΩΠΗ….
Μας χρωστάτε την πολιτιστική σας παρουσία στον πλανήτη…
Μας χρωστάτε την πίκρα τον θάνατο την καταστροφή της πατρίδας μας χρόνια τώρα ….

Μας χρωστάτε….. την αξιοπρέπεια μας και δεν υποκύπτουμε σε καμιά συμφωνία προδοτικών δοσίλογων που κακώς χαρακτηρίζονται έλληνες !!

Εμείς θέλουμε την ανεξαρτησία μας ….θα εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό πλούτο μας με εταιρείες που γουστάρουμε και όχι ότι θέλετε εσείς…. και επιστρέφουμε στο εθνικό μας νόμισμα… 
Απαιτούμε άμεσα να επιστραφούν στα εθνικά θησαυροφυλάκια μας όλος ο χρυσός που βρίσκεται στις Η.Π.Α –ΕΛΒΕΤΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ και όπου άλλου….!!
 
Δίδουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην χώρα μας περίπου τα 3μιση εκατομμύρια να πάνε στην ευχή του Αλάχ όπου θέλουν…. 
Ξεριζώνουμε τις κρατικές δαπάνες και τον χορό που είχε στηθεί χρόνια στην πλάτη του λαού και τελειώνουν μια και καλή και οι επιχορηγήσεις σε όλα τα κόμματα…..
Προστατεύουμε την γεωγραφική Ελλάδα μας με όποιον σύμμαχο θέλουμε και αμέσως πριν περάσει το 2015 ανακηρύσσουμε την ΑΟΖ βάσει του διεθνούς ναυτικού δικαίου….Και ενωμένοι εθνικά κοιτάμε την επανεκκίνηση της πραγματικής ευημερίας του λαού…και να πάει να γαμηθεί και η ευρωζώνη και το ευρώ σας…

Αυτά πρέπει να γίνουν…. για να λεγόμαστε έλληνες και όχι ΑΠΟΙΚΟΙ !!
Καλή σας ημέρα …πατριώτες…27-2-2015
Γεώργιος Μοσκοβίτης 

Ένα από τα θρασίμια που υπάρχουν σε αυτήν την προδομένη πατρίδα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: