Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !


Αναστάσιος (Τάσος ) Α. Μανιαδακης Οικονομολόγος 

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Κρήτης στον Νομό Ηρακλείου με τον συνδυασμό του Σεραφείμ Τσοκα.

Με δύναμη από τη Μεσαρά ο νέος υποψήφιος του Σεραφείμ Τσόκα.
Η υποψηφιότητα του έρχεται να δώσει στη Μεσαρά την ισχύ και τη δύναμη που της αξίζει. 
Διότι ως γνωστόν, εκλογές χωρίς τη Μεσαρά δεν μπορούν να υπάρξουν. 

Την εκπροσώπηση της περιοχής λοιπόν, ως πρώτος επίσημος υποψήφιος αναλαμβάνει ο Τάσος Μανιαδάκης, γιος του Διευθύνοντος Συμβούλου των Minoan Lines, Αντώνη Μανιαδάκη. ….Ο οποίος κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Σεραφείμ Τσόκα και αποτελεί σίγουρα ένα από τα πολύ δυνατά του χαρτιά.


Με σπουδές και γνώσεις στα Οικονομικά, αλλά και θέση σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε παγκόσμια κλίμακα στον κλάδο των Οικονομικών Υπηρεσιών, ο Τάσος Μανιαδάκης έρχεται να επιβεβαιώσει τη στρατηγική του Σεραφείμ Τσόκα για ένα ψηφοδέλτιο με φρεσκάδα, ανθρώπους με ικανότητες και πάθος γι' αυτό που κάνουν, αλλά και ανθρώπους που ταυτόχρονα μπορούν να προσφέρουν πολλά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σεραφείμ Τσόκας έψαχνε από καιρό μια ισχυρή υποψηφιότητα από τη Μεσαρά, που να συμπληρώνει το πλαίσιο των αξιών και απαιτήσεων που ήθελε ο Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Ο Τάσος Μανιαδάκης είπε τελικά το ΝΑΙ... κι εντάσσεται στο δυναμικό του Σεραφείμ Τσόκα.


Υ/Γ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ

Το θετικό είναι ότι νέοι άνθρωποι με πλούσια προσόντα σπουδών αλλά και ψυχικών χαρισμάτων ..ΤΟΛΜΟΥΝ να κατέβουν στον εκλογικό στίβο της περιφέρειας  για να δώσουν νέα πνοή στα προβλήματα της πατρίδας μας… αλλά και με διαφορετικές αντιλήψεις να διαγράψουν τα λάθη του παρελθόντος.


Λέμε ΝΑΙ στα νέα παιδιά.. λέμε ΝΑΙ στην στο μέλλον που τους ανήκει… και δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα και οι καταστροφή που έφεραν με τα μνημόνια –μνημόσυνα.


Ας κοιτάξουμε την πατρίδα μας με ανοιχτά μάτια και με νέα μυαλά για το μέλλον της...............γμ




Δεν υπάρχουν σχόλια: