Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ελεύθερος με εγγύηση 1 εκατ. ο Μ. Καρχιμάκης….. Πού τα βρήκες ρε καλόπαιδο τα χρήματα ;;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως ως βουλευτής προάσπιζε πάντα το εθνικό συμφέρον
Με καταβολή εγγύησης 1 εκατομμυρίου ευρώ αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας.

Του επιβλήθηκε επίσης ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Αναφορά σε βάρος του πρώην υπουργού είχε καταθέσει υπάλληλος της ΕΥΠ στον διοικητή της υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο κ. Καρχιμάκης φέρεται να λάμβανε απόρρητα έγγραφα που απευθύνονταν προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης και Άμυνας σχετικά με την ασφάλεια και την αμυντική ικανότητα της χώρας.

«Πολιτικά τα κίνητρα της συκοφάντησης μου»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του, υποστηρίζοντας πως ως βουλευτής προάσπιζε πάντα το εθνικό συμφέρον.

Ο κ. Καρχιμάκης φέρεται να χαρακτήρισε συκοφαντικές τις καταγγελίες, αποδίδοντας τες σε πολιτικά κίνητρα, επικαλούμενος απόσπασμα από την εν λόγω αναφορά, σύμφωνα με την οποία, η μάρτυρας κατηγορίας αναφέρει ότι συγκεκριμένοι συνάδελφοί της συνδικαλιστές υπέστησαν «ανηλεή και απάνθρωπο διωγμό άνευ προηγουμένου από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου και τα ανδρείκελα του στο υπουργείο και στην υπηρεσία».

Ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ που βρέθηκαν στο γραφείο του, φέρεται να υποστηρίζει πως αυτά έφθασαν ανωνύμως στο γραφείο του σε φάκελο το 2007 και πως από τότε είχε χρησιμοποιήσει το περιεχόμενό του σε επερώτηση στη Βουλή στην οποία είχε απαντήσει ο τότε υπουργός Άμυνας, Βαγγέλης Μειμαράκης.

«Ίσως με τις θέσεις που τολμηρά, αταλάντευτα και επίμονα κατά καιρούς εξέφρασα, να ενόχλησα και να κατέστησα αντιπάλους μου διαφόρους.

 Όμως ποτέ και κανένας δεν αποτόλμησε να αρνηθεί τον πατριωτισμό, την ηθική, την εντιμότητα και την ευσυνειδησία μου», φέρεται να υποστηρίζει ο κ. Καρχιμάκης.

Υπέρ του πρώην υπουργού κατέθεσαν οι πρώην υπουργοί Δημήτρης Ρέππας, Φίλιππος Πετσάλνικος και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, οι οποίοι τόνισαν τη μάχη που έδινε ο κ. Καρχιμάκης για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Πηγή : newsroom naftemporiki.gr

Y/Γ   ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ’’...

Πού τα βρήκες ρε καλόπαιδο τα χρήματα ;;;;
Eσύ το χωριατόπαιδο.. από την Σητεία…

Τόσες πολλές οικονομίες έκανες …ρε skroutz ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: