Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Η εκπληκτική Κρήτη… «Surprisingly Yours» VIDEO


Μια ακόμα επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που έχει γίνει για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κρήτης είναι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της για τα e-awards 2013.

                               
Τα χιλιάδες click στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr και τα εξαιρετικά από αισθητικής άποψης video έχουν κάνει χιλιάδες κοινοποιήσεις και έχουν δημοσιευθεί στα περισσότερα site προκαλώντας τον θαυμασμό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
                                 
Ο κρητικός σκηνοθέτης Θεόδωρος Παπαδουλάκης – βραβευμένος σε διεθνή φεστιβάλ και σκηνοθέτης μεταξύ άλλων και της γνωστής σειράς «Το Νησί» – που  επιμελήθηκε τα video, πραγματικά έκανε εκπληκτική δουλειά και συνέβαλε στην απίστευτη επιτυχία και ανταπόκριση που γνωρίζουν εδώ και αρκετό καιρό στο διαδίκτυο.

Και τα δύο βίντεο, “Incredible History” και “Incredible Hospitality’, καταφέρνουν με τον καλύτερο τρόπο να αναδείξουν την κρητική φιλοξενία και ανθρωπιά σε συνδυασμό με τις ομορφιές της Κρήτης προβάλλοντας ατμοσφαιρικά και με σύγχρονη άποψη, τον πολιτισμό, την ιστορία, και την κρητική φιλοξενία.

Είναι ελπιδοφόρο που τελικά αρχίζει σιγά σιγά να αναγνωρίζεται η δύναμη του διαδικτύου και των social media σαν εργαλείο από τους κατέχοντες την εξουσία και η απήχηση που μπορεί να έχει στην προβολή κάθε τόπου.

Τα video προβάλλονται επίσης και από το Travel channel ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη η τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης «IncredibleCrete.gr», διακρίθηκε και βραβεύτηκε στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε) 2013.

Τα κοινωνικά δίκτυα της Περιφέρειας για τον τουρισμό στο Facebook και στο Twitter, αποτελούν βασικό πυλώνα της προβολής του νησιού.
                                  

 Η Περιφέρεια Κρήτης συνεργάζεται με εθνικούς και διεθνείς φορείς τουρισμού, προγραμματίζοντας και υλοποιώντας δράσεις με γνώμονα την προβολή και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού.
                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια: