Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Έφυγε ο Μανώλης Φραγκούλης.

Πένθος στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Τουρλωτή, αλλά και όλη την Κρήτη
Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 10 Ιουνίου το βράδυ σε ηλικία 86 ετών, ο πρόεδρος της Αδελφότητας  Σητειακών “Η Πραισσός” Μανώλης Φραγκούλης.

Ο επί 49 συνεχή χρόνια πρόεδρος της “Πραισσού”, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος.

Ο Μανώλης Φραγκούλης γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1927 στην Τουρλωτή Σητείας, εργάστηκε στον ΟΤΕ κι από το 1963 ανέλαβε πρόεδρος στο σωματείο των Σητειακών στην Αττική.

Υπόδειγμα προέδρου κρητικού σωματείου στην κυριολεξία – από τους καλύτερους μέχρι τώρα προέδρους  κρητικού σωματείου στην Αττική με τεράστια προσφορά.

Όχι μόνο για τις εκατοντάδες εκδηλώσεις και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου, που έγιναν επί προεδρίας του, αλλά και την υποδειγματική συμβολή του στην απόκτηση ιδιόκτητης στέγης.
Όπως είναι γνωστό στην πώληση δικού του διαμερίσματος βασίστηκε η απόκτηση της πρώτης ιδιόκτητης αίθουσας της “Πραισσού” στην Λεωφόρο Συγγρού.

Αργότερα με δική του προσωπική συμβολή ήλθε και η δωρεά των Χαιρετάκηδων και η Αδελφότητα Σητειακών απέκτησε και την διπλανή αίθουσα κι έτσι οι Στειακοί διαθέτουν πλέον μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες ιδιόκτητες αίθουσες στο κέντρο της Αθήνας.

Μεγάλη η απώλεια για την Οικογένεια των Στειακών του Μανώλη Φραγκούλη και προπαντός για τους Σητειακούς της Αττικής, που τον αγαπούσαν ιδιαίτερα.

Η ιδιόκτητη στέγη των Σητειακών στην Αθήνα θα φέρει στους αιώνες πλέον το όνομα “Μανώλης Φραγκούλης”. Άξιος Σητειακός, άξιος Κρητικός, άξιος Άνθρωπος.....(Η κηδεία έγινε την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην Τουρλωτή)

Πηγή : kritikaepikaira



Δεν υπάρχουν σχόλια: