Eπικοινωνία μαζί μας.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Παραπληροφόρηση του –STAR CHANNEL !!!


Προς τα Μ.Μ.Ε

Αγαπητοί συνάδελφοι .

 Από την πρώτη στιγμή εγώ προσωπικά από την αγανάκτηση που με κατείχε δημοσιοποίησα την απίστευτη περιπέτεια του εγγονού μου και έτυχε της πρέπουσας και σοβαρής προβολής από τα δικά σας μέσα…και  εκ’ μέρους της οικογένειας μου σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή μου η οργή θα μπορούσε να υπήρξε για το οποιοδήποτε παιδί που κατοικεί στην πατρίδα μου Ελλάδα ανεξαρτήτως φυλής η χρώματος

Η  σωστή ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και των ραδιοφωνικών ακροατών σας…για την δική μας περιπέτεια , ελπίζω να ευαισθητοποιήσει την δημοτική αρχή σας και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προειδοποίησης για τους κινδύνους  που υπάρχουν στην πανέμορφη μεν…αλλά και πολύ επικίνδυνη παραλία της Καραθωνας από το ζωικό της βασίλειο για τους ανθρώπους .

Η  δημοτική αρχή πάρ’ όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων χρόνων θα έπρεπε και φέτος να επιστήσει την προσοχή στους επισκέπτες ντόπιους και ξένους για την επικινδυνότητα  της συγκεκριμένης παραλίας ..

Η αδιαφορία τους ,τους καθιστά συνυπεύθυνους για όλο αυτό το παράλογο σκηνικό που έχει στηθεί ,μεταξύ συμφερόντων, Ανεμώνης ,Φαρμακείων και νοσοκομείου !!

Δυστυχώς την πλήρη αδιαφορία την γνωρίσαμε από πρώτο χέρι με την αντιμετώπιση που είχε ο τετράχρονος εγγονός μου στο συγκεκριμένο νοσοκομείο
που μεταφέρθηκε από τον  πατέρα του σφαδάζοντας από τον πόνο και με εμφανή τα σημάδια από το τσίμπημα της θαλάσσιας ανεμώνης  σε μεγάλο ποσοστό στα πόδια του ….

Όχι μόνο δεν έτυχε της κατάλληλης περιθάλψεως από το Νοσοκομείο του Άργους αλλά  του συνεστήθη από τον Εφημερεύοντα Επιμελητή παιδιατρικής που εκείνη την στιγμή  βρισκόταν στο πόστο του αλλά όχι στο καθήκον του εξετάζοντας τον εξ’ αποστάσεως και συμπληρώνοντας την ιατρική συνταγή που …με κόπο συνέγραψε ….λέγοντας στον γαμπρό  να ψάξει να βρει τα φάρμακα στο εφημερεύον φαρμακείο της περιοχής ,γνωρίζοντας όπως είπε από τι προήλθε αυτό που ενεμφανίσθη και στα δύο πόδια του παιδιού….και να ξαναπάει να δει το παιδί σε κάνα δύο η τρείς μέρες !


 Και ερωτώ  σαν απλός έλληνας πολίτης….. Αυτό όφειλε να κάνει ;;;;;;

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το σοβαρό αυτό θέμα που αντιμετώπισε η οικογένεια μου συγκίνησε όλο το πανελλήνιο με αποτέλεσμα τα Μ.Μ.Ε να ασχοληθούν με κάθε λεπτομέρεια μετά το δικό μου αγανακτισμένο δημοσίευμα που ανήρτησα στην Ιστοσελίδα της εφημερίδας «Κρητικοί Παλμοί  » και την φωτογραφία του εγγονού μου .

Στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου στο Star Channel την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 παρουσιάσθηκε από « Άφέλεια ;; »,  από την συγκεκριμένη παρουσιάστρια η πόλη του Ναυπλίου .. αντί της πόλης του Άργους και το συγκεκριμένο νοσοκομείο !!!

Δεν δόθηκε το δικαίωμα στον πατέρα του παιδιού να διορθώσει την συγκεκριμένη παρουσιάστρια για να μην δοθεί  στους τηλεθεατές παραπληροφορημένη η είδηση !

Μακάρι να είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο Ναυπλίου …

Πιστεύω ακράδαντα ότι η αντιμετώπιση του τετράχρονου εγγονού μου θα ήταν πιο ανθρώπινη από γιατρούς που σέβονται την ζωή.

Μην ξεχνάτε ότι ζητήσαμε την βοήθεια από κρατικό νοσοκομείο ,από γιατρούς που πιστεύουμε ότι αξίζουν πολλά και είναι στο ΕΣΥ…ας μην αφήνουν μομφές λοιπόν γιατί το παιδί νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική παιδιατρική κλινική…

Το ΕΣΥ μας έδειξε το πρόσωπο του και μάλιστα με απάνθρωπο τρόπο σε ένα τετράχρονο παιδί που οι γονείς του ζήτησαν την Ιατρική βοήθεια ….και επαναλαμβάνω στο Νοσοκομείο του Άργους .

Μέσα σε λίγο διάστημα έμαθα πολλά για ένα μέρος της Ελλάδος που λατρεύω την Αργολίδα ….και ένα νοσοκομείο που ενώ έχετε εξαγγείλει ότι θα κάνετε παιδιατρική κλινική δεν το έχετε τολμήσει ακόμα …τι σας κρατάει ;;

Aυτό ας το γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής σας   και ας τους απαντήσετε !!!!!

Θα ήθελα όμως να απαντήσω εγώ ο παππούς του μικρού Μανώλη στον κο. Παναγιώτη Κατσίβελα της  6ης  Υγειονομικής περιφερείας που παρενέβη στην συγκεκριμένη εκπομπή λέγοντας μας ,ότι στο νοσοκομείο υπήρχε επάρκεια φαρμάκων…αλλά δεν τόλμησε  καν να μας πει , λέξη  για τον ιατρό που παρέβη τον όρκο του Ιπποκράτη ,και περιορίστηκε μόνο να μας πει ότι διενεργείται Ε.Δ.Ε για
 το συγκεκριμένο γεγονός….
 Θα ήθελα επίσης να μας πει….ο κος Κατσίβελας ……καλά αυτό το Νοσοκομείο , αυτή η πολιτεία ,αυτό το κράτος ….δεν διαθέτει ούτε ένα προληπτικό φάρμακο (αντιαλλεργικό) …. για να μην χειροτερέψει η υγεία ενός παιδιού ;;

H ζωή του κάθε ελληνόπουλου δεν αξίζει ούτε 3 euro ;;

ΚΡΙΜΑ….κύριοι θα πρέπει να μάθετε ….ότι αυτό το παιδί όπως και τόσα χιλιάδες ελληνόπουλα δεν χρωστάνε τίποτα….σε αυτό το κράτος….χωράφα !!

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Γεώργιος Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος
Πρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε
Ηράκλειο 15 Μαΐου 2013







 



Δεν υπάρχουν σχόλια: