Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Mήν μιλάει κανένας για τον Χριστόφορο Κολόμβο … Οι Μινωϊτες είχαν φτάσει στα πέρατα της υφηλίου.

Η Αμερική ανακαλύφθηκε από Μινωίτες θαλασσοπόρους…

Είχαν αποικίες και διακομιστικούς σταθμούς σχεδόν παντού…

 «Οι Μινωίτες ανακάλυψαν την Αμερική 3.700 χρόνια πριν από τον Κολόμβο», υποστηρίζει Βρετανός συγγραφέας και αντιπλοίαρχος σε υπό έκδοση βιβλίο, που ήδη συναντά αντιρρήσεις.

Ποιος λαός κατάφερε να αξιοποιήσει τα ορυχεία χαλκού πριν από 4.200 χρόνια στα σύνορα μεταξύ Καναδά και Ηνωμένων Πολιτειών;

Και πώς βρέθηκαν ίχνη νικοτίνης στην αρχαία Αίγυπτο;

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Aντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» και μέλη της, πραγματοποίησαν επίσκεψη ενημέρωσης και εργασίας την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης.


Επίσκεψη  ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των Αρχαιρεσιών της Ένωσής μας την 7η Απριλίου 2024 , και συζήτηση κοινών προγραμματισμένων εκδηλώσεων με την «Διεθνή Ένωση Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης » και την Ιερά αρχιεπισκοπή Κρήτης  τον Αύγουστο του 2026 , πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 στο κτίριο της Ι.Α.Κ  στον  Άγιο Μηνά όπου η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της «Διεθνούς Ένωσης Κρητών Δημοσιογράφων & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» και μέλη της, που  αποτελούντα από τους  : Τον πρόεδρο του Δ.Σ κο. Γεώργιο Μοσκοβίτη, τον Α’ Αντιπρόεδρο 
κο. Παναγιώτη Δρόσο, την Γενική Γραμματέα κα. Μαρία Πολάτου, τον Έφορο & Υπεύθυνο Δημοσιών Σχέσεων στην Κρήτη κο. Χρήστος Ρίγγα , και τα μέλη κο. Βασίλειο Δρόσο & την τηλεοπτική παραγωγό κα. Βούλα Νεονάκη.