Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Θα πάει σε πρόωρες εκλογές ο Τσίπρας με την Ανθελληνική συμμορία του πριν τις νέες περικοπές……….;;;;;;;

Χάσμα ανάμεσα στα μεταμνημονιακά σχέδια του (έλληνα).. πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στα αντίστοιχα των δανειστών διακρίνει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.
Με δεδομένο ότι επίκεινται νέες περικοπές (μειώσεις έως 18% από την 1η Ιανουαρίου 2019 στις συντάξει και πιέσεις του ΔΝΤ για μείωση του αφορολόγητου ορίου από τις αρχές του 2019 αντί για έναν χρόνο αργότερα) ίσως από τη σκοπιά του Αλέξη Τσίπρα να είναι προτιμότερο να καταφύγει σε πρόωρες εκλογές, πριν δηλαδή γίνουν αισθητές οι νέες περικοπές, εκτιμά ο γερμανός ανταποκριτής και επισημαίνει ότι «ως εκ τούτου είναι πιθανό (σ.σ. ο Αλ. Τσίπρας) να καλέσει τους ψηφοφόρους στις κάλπες ήδη έναν χρόνο πριν από το τέλος της κανονικής νομοθετικής περιόδου».
O ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ νομίζει ότι το σανό έχει αποναρκώσει τους δειλούς έλληνες  που οι αντιδράσεις τους είναι παιδαριώδης και αυτό του δίνει το δικαίωμα να τους φλομώσει με το EXTRA παραμύθι του φεύγουμε από τα μνημόνια ……ποιο απατεώνας Πεθαίνεις !!!!!
 Ψεμα & Απάτη το πρόγραμμα διάσωσης που είχε συμφωνηθεί πριν από τρία χρόνια.

 Όπως γράφει σε ανταπόκριση της ηλεκτρονικής της έκδοσης, «τα σχέδια του Τσίπρα και των δανειστών της Ελλάδας συγκρούονται».
Η εφημερίδα σχολιάζει ότι «το τέλος επρόκειτο να γίνει θεαματικό: τον Αύγουστο εκπνέει το πρόγραμμα διάσωσης που είχε συμφωνηθεί πριν από τρία χρόνια.

Τα δάνεια στήριξης και το σχέδιο  αποτίναξης από τα δεσμά της λιτότητας… είναι απλά το ψέμα του ψέματος …..!!!

Όλοι οι μνημονιακοί από όλα τα κόμματα έχουν βάλει εις γνώση τους υπογραφές για πλήρες ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου και μαζι με όλα αυτά έχουν βάλει την ταφόπλακα και για την ανεξαρτησία του κράτους αλλά και τις Εθνικής κυριαρχίας.

Κανονικά κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε διατεταγμένη υπηρεσία ….στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήθεν ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος .
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τίποτα δεν υπογράφετε σαν ελληνική κυβέρνηση ένα δεν βάλουν πρώτα την υπογραφή τους οι παρατηρητές νταβατζήδες ….δηλαδή οι Θεσμοί όπως τους έχουν βαπτίσει οι Νεοκομιτατζηδες-Κατσαπλιάδες !!!  
Τίποτα δεν τους σταματά ,ούτε το όνομα Μακεδονία ,ούτε ότι ο λαός έχει ξεσηκωθεί ούτε οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις από 1η Μαϊου  ,ούτε τα εθνικά θέματα μιας και αυτά τα λένε ευρωπαϊκά και όχι ελληνικά  …..η διεξοδος τους οι πρόωρες εκλογές της οποίες δεν φοβούνται μιας και η πολιτική τους ήταν η πιο έντιμη τώρα και 40 χρόνια ……
Ε ..ναι στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝ-ΕΛ κατ αυτούς όλοι οι έλληνες έχουν Άνοια και Αλτσχάιμερ….!!!

Ας αποδείξουμε λοιπόν ότι αυτοί οι ψεύτες –κλέφτες ζουν ένα όνειρο ‘’ΦΟΥΣΚΑ’’ που όταν θα σπάσει ,θα ζήσουν τον εκλογικό εφιάλτη και στην συνέχεια θα νιώσουν τα βραχιολάκια  να σφίγγουν στα χέρια τους !!!!
Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά τα πολιτικά μιάσματα για δήθεν ανεξαρτησία και ευημερία  ……..αμέσως μετά τον ΑΥΓΟΥΤΣΟ του 2018 .
Όλοι οι μνημονιακοί αρχηγοί κομμάτων «»Τσίπρας , Καμμενος ,Γεννηματά και τα τσιρακια της ,Μητσοτάκης. Λεβέντης ,Μιχαλολιάκος και Κουτσούμπας ….είναι ορκισμένοι στην ευρωζώνη και στο ευρώ αδιαφορώντας  πλήρως για την οικονομική απάτη των Capitan Control και την έλλειψη μετρητών….
Όλοι τους έχουν τις καταθέσεις τους σε ξένες τράπεζες και δεν τους πιάνει ούτε  Capitan Control ούτε έλλειψη μετρητού……..
Όλα αυτά τα καταλαβαίνετε .. ;;;;
                                 
 ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ και τα ποσοστά τους κάτω από το χώμα …….
ΘΑΨΤΕ ΤΟΥΣ !!!

28/3/2018
G,M




Δεν υπάρχουν σχόλια: