Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ……..;;;;;;;....ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ….ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ !!!


Κάθε μέρα και ένας συμπατριώτης μας φτάνει στον θάνατο μετά από την εθνική καταστροφή των μνημονίων και την αβεβαιότητα για το αύριο !!   
Μπορεί όμως αυτό να συνεχιστεί ;;;
Μήπως ήλθε η ώρα και η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς θέλουμε με όλο αυτό το θέατρο σκιών που το παίζει κυβέρνηση ;;;
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ….ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ !!!
Η απόφαση είναι δική μας και παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας μακριά από αυτά τα πολιτικά αποβράσματα Dillers των Γερμανών και εννοούμε όλα τα κόμματα που ψήφισαν μνημόνια και πάνω από τις ζωές των Ελλήνων έβαλαν το γαμημένο το κωλονόμισμα του euro πάνω απ’ όλα και η καταστροφή δεν έχει τελειωμό…..  

Όλοι μαζί μπορούμε ….πριν μας διαλύσουν οριστικά οι Γερμανοτσολιάδες ……

Η μοναδική σωτηρία είναι και εδώ πάει η λέξη ‘’ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΜΟΣ’’.
 Η Κρήτη κινδυνεύει από προδότες .
 ΕΝΩΜΕΝΟΙ Δυνατοί ….να προχωρήσουμε  για μια Ελληνική ,χριστιανική ΚΡΗΤΗ…….
Με δικό μας νόμισμα , οικονομία και αμόλυντη διοίκηση από μια βουλή Κρητών που να μην είναι προσκυνημένη στον Άθεο Τσίπρα ή στην γκιόσα του Βερολίνου….και στην Ελλάδα του Αλλάχ !!!!!!     

Αποφασίζουμε για την πλήρη ανεξαρτητοποίηση από την νέα μουσουλμανική Ελλάδα…..και πορευόμαστε μόνοι μας σε μια νέα οικονομία ,με νέους ντόπιους πολίτικους-επιστήμονες  και όχι από τύπους που έδωσαν εξετάσεις στην Μέρκελ….αυτοί είναι απορριπτέοι και τους γνωρίζουμε έναν ..έναν……

Ας το τολμήσουμε……δεν θέλουμε σημαίες με μουσουλμανικά μηνύματα …που κάποιοι ανιστόρητοι προπαγάνδιζαν….είμαστε Έλληνες και Έλληνες θα παραμείνουμε….

Εμείς σαν Έλληνες και Κρητικοί δεν μπορούμε να παίξουμε τα παιχνίδια που θέλει το πουλημένο πολιτικό σύστημα των γερμανοτσολιάδων να πεθαίνει η Χριστιανική Ελλάδα και να Μουσουλμανοποιείται !!!!!!

Ως εδώ λοιπόν το παραμυθάκι……και για την ανύπαρκτη ανάπτυξη και για τα χιλιάδες ψέματα ..και για τα κλεψίματα των ασφαλιστικών ταμείων…και το ξεπούλημα της πατρίδας μας…..
Ούτε 1τ.μ δεν σας χαρίζουμε (κύριε)… Τσίπρα ,(κύριε) Μητσοτάκη αλλά και σε όλους τους αχυράνθρωπους του μνημονιακού blog ….από τα ιερά χώματα της Μάνας ΚΡΗΤΗΣ.
Μόνοι μας θα αγωνιστούμε και θα κερδίσουμε …..την πατρίδα μας ,την αξιοπρέπεια μας και την ελληνική περηφάνεια μας…
                           Η Εθνική μας Σημαία......

ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΚΡΗΤΗΣ….θα το τολμήσουμε θα βγούμε νικητές !!!!!!
Κρητικοί Παλμοί
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ…..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ .
9-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: