Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

« Εισβολή» στην Ελλάδα ετοιμάζει η Τουρκία σύντομα…»


Όταν ξυπνήσουμε ίσως είναι πολύ αργά να καταλάβουμε ποιοι μας την έφεραν !!!!!!
Εδώ οπού να είναι θα καούν τα βαλκάνια…και οι Έλληνες θα ετοιμάζονται να γίνουν και αυτοί πρόσφυγές και οι κυβερνώντες παραπλανούν με δήθεν λειτουργεία του κράτους και με μια βουλή παρωδίας τον Ελληνικό λαό.
Προσθήκη λεζάντας
Καιγόμαστε και απλά κοιτάνε πως θα διασπάσουν τους Έλληνες σαν μην μνημονιακούς  ,η σαν δικούς τους υπόδουλους  άποικους  που παίζουν παλαμάκια και φωνάζουν τα μνημόνια είναι ευτυχία….και κανείς μας δεν βλέπει ότι σε λίγες μέρες μπορεί ο πόλεμος να έχει μπει στην αυλή μας….!!!

Βόρεια σύνορα  κλειστά κατά χιλιάδες πρόσφυγες οι πράκτορες οπλισμένοι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να πάρουν οδηγίες να ξεκινήσει το πανήγυρη εντός της ελληνικής επικράτειας και μάλιστα με την κυβερνητική βλακεία φέραμε τον δούρειο ίππο για την καταστροφή μας….(Χιλιάδες πρόσφυγες και αναρωτιόμαστε και πόσα όπλα κουβαλάνε μαζί τους )….!!!  


Βρήκαν θέματα αποπροσανατολισμού…το ασφαλιστικό, αγροτικό, αξιολόγηση και ότι σχετική βλακεία γίνει αποδεκτή από αυτόν τον λαό που για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ηλίθιος και βλάκας…
Ας κάνουν αξιολόγηση αν τα σύνορα της Ελλάδος μπορούν να αντέξουν μια ξαφνική εισβολή και αν ο στρατός μας ….έχουν οπλισμό .ηθικό να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της υπεράσπισης της πατρίδας…η τα έχουν ξελιγώσει τα στρατευμένα νιάτα μας να φτιάχνουν μόνο hot spot….γιατί έτσι είναι το ευρωπαϊκό παιχνίδι εις βάρος της χώρας μας…!!!!

Ο Μεμέτης θέλει να μπεί στο Αιγαίο και δεν τον νοιάζει τίποτα …έχει χεσμένο και τον Ο.Η.Ε και τα οποιαδήποτε ψηφίσματα του όπως ακριβώς έκανε στην Βόρεια Κύπρο.
Στόχος του το Καστελόριζο ,Χίο Μυτιλήνη ,Σάμος και το δηλώνει σχεδόν κάθε μέρα…

Πιθανή η εισβολή στην Ελλάδα


Πέρα από το αυστηρό πλαίσιο των αμερικανο-τουρκικών σχέσεων, σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα η έκθεση επισείει τον κίνδυνο πιθανής τουρκικής εισβολής! Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κορυφαία στελέχη της αμερικανικής διπλωματίας, η χώρα μας διάγει «μια πολιτική και οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν αποτελεί καμία απειλή για την Τουρκία».

Οι συντάκτες της έκθεσης όμως εισηγούνται προς την ηγεσία του Σταίητ Ντηπάρτμεντ να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να αποφύγει η Τουρκία οποιαδήποτε προκλητική και αναθεωρητική ενέργεια έναντι της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι καλούν την ηγεσία της αμερικανικής διπλωματίας να αποτρέψει την ηγεσία της γείτονος να μην αποσπάσει «εδαφικά οφέλη» από τη χώρα μας.

Η Ρωσία ο κόσμος να χαλάσει και η κινητικότητα των στρατευμάτων της στα βόρεια της Τουρκίας είναι πανέτοιμα…κατά της Τουρκίας……και εμείς εδώ μιλάμε αν θα μείνει  ο Τσίπρας , αν θα φύγει…αν θα κάνουμε οικουμενική …και ότι σχετική μαλακία φανταστούμε…και δεν καταλαβαίνουμε ότι όλα κρέμονται σε μια κλώστη !!!
Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου είναι που πονηρό, εκρηκτικό σε πάρα πολλούς τομείς στην πατρίδα μας….το πολιτικό είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας απασχολεί !!!
Παίρνουμε φωτιά και εμείς κρατάμε αντηλιακό νιώθοντας την ζέστη να μας τσουρουφλίζει…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ και να μην είστε εφησυχασμένοι…τα δικά σας παιδιά θα πάνε πρώτα στην φωτιά και στον θάνατο….αυτοί οι 300 θα γίνουν λαγοί μαζί με τις οικογένειες τους .

Και όταν θα ηρεμήσουν τα πράγματα θα εμφανιστούν σαν τον φάντη μπαστούνι να σας πείσουν ότι ήλθαν και πάλι σαν σωτήρες……..
ΞΥΠΝΑΤΕ….τα γεγονότα τρέχουν…….Κ.Π
23-2-2016


Δεν υπάρχουν σχόλια: