Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Τι κατάφεραν τα πολιτικά λα Μόγια που κάτσανε στο σβέρκο μας με τα δικά μας εκλογικά λάθη… !!!!


Ευχαριστούμε Ελλάδα……μήνυμα από την Βουλγαρία !!!
Απίστευτο και όμως ΑΛΗΘΙΝΌ !!!
Την κυβέρνηση της προδοσίας και τους Έλληνες επιχειρηματίες ευχαριστούν επίσημα  οι Βούλγαροι για τον παράδεισο επενδύσεων που γίνετε αυτή την στιγμή στο γειτονικό κράτος !!!
Τι κατάφεραν τα πολιτικά λα Μόγια που κάτσανε  στο σβέρκο μας με τα δικά μας εκλογικά λάθη…  !!!!
Μέσα σε έξη μήνες και μετά τα capital control που οι ίδιοι επέβαλαν και μην σας κοροϊδεύουν….μετακόμισαν στην Βουλγαρία 60 χιλιάδες επιχειρήσεις….χάθηκαν 250 χιλιάδες θέσεις εργασίας  και πολλά δις euro στα ασφαλιστικά ταμεία…

Oι Έλληνες αυτοί επιχειρηματίες ηρέμησαν και από τους νταβατζήδες της συμμορίας του υπουργείου οικονομικών που κυριολεκτικά τους έγδυνε με το 46 % των φόρων!!

Στην Βουλγαρία πληρώνουν ένα 13 %  και σιχτίρισαν τους Έλληνες νταβατζήδες….

Αυτά κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο  η κυβέρνηση της ανάπτυξης και της απάτης…..του Τσίπρα και του Καμμένου καθώς  και των μνημονιακών συνεργατών τους εντός της Βουλής της συμφοράς……του ΝΑΙ σε όλα !!!!

Καθημερινώς δε κλείνουν χιλιάδες μικροεπιχείρησης…με συνέπεια …η ανεργία εντός του 2016 να αγγίξει στα τέσσερα εκατομμύρια…..

Όλα αυτά όμως είναι για αυτούς ένα τίποτα….!!!

Το μόνο που τους νοιάζει και να μην τα χάσουν  είναι «»  ή καρέκλα τους ….τα ποσοστά τους από το ξεπούλημα της χώρας …οι μισθοί τους από το ΚΟΙ-νόβιο…..και όλοι μαζί να φωνάζουν τα μνημόνια είναι ευτυχία ….
Κατάλαβες ή ΌΧΙ ;;;

   


Δεν υπάρχουν σχόλια: