Eπικοινωνία μαζί μας.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Παρελθόν το λιμάνι του Πειραιά για την επιβατική ακτοπλοΐα !!!


Νέος επιβατικός σταθμός το λιμάνι του Λαυρίου !!
Το 1997 επί κυβερνήσεως Σημιτάκου το πλάνο αυτό είχε πέσει στο τραπέζι μιας και από τότε το λιμάνι του Πειραιά ήταν πολύ μεγάλο φιλέτο για ξεπούλημα από την τότε κυβέρνηση των απατεώνων….
Εμείς το είχαμε δημοσιεύσει στην έντυπη τότε εφημερίδα μας …και αρκετοί ναυτιλιακοί παράγοντες των κρητικών εταιρειών δεν το πίστευαν ότι μπορεί να γίνει !!!
Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα όπου η εξελίξεις είναι ραγδαίες μιας και το φιλέτο παραμένει φιλέτο με πολύ κονόμα για τους Diller του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.   
Οι επιπτώσεις του όλου ξεπουλήματος θα είναι πολύ τραγικές.. με αρχή από τα αεροδρόμια  και φυσικά την τεράστια αύξηση των εισιτήριων που θα έλθει με αυτή την αλλαγή ιδιοκτησίας τους….
‘’προτιμώνται πάντα οι Γερμανοί !! 

Η συνέχεια όμως θα δοθεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας του Πειραιά όπου οι νέοι ιδιοκτήτες θα βάλουν φραγμό στην προσέγγιση και ελλιμενισμό των πλοίων της ακτοπλοΐας…

Η θα πρέπει να βάλουν μεγάλα ποσά  ελλιμενισμού των πλοίων της ακτοπλοΐας…για να βγάλουν τα σπασμένα και να κάνουν οι ίδιες οι εταιρείες αυξήσεις στα ναύλα για να καλύψουν την διαφορά  ,ή θα πρέπει να βρουν άλλο λιμάνι εξυπηρέτησης τους !!!
Το όλο σχέδιο τους είναι ,να γίνει κάτι σαν GLUB PORT και να εξυπηρετούνται μόνο κρουαζιερόπλοια αφήνοντας σε αυτούς τεράστια κέρδη εκμετάλλευσης του λιμανιού !!

Νέος επιβατικός σταθμός το λιμάνι του Λαυρίου !! 
Οι ναυτιλιακές εταιρείες με ΄’όλα αυτό τον οικονομικό Αρμαγεδδών εάν τολμήσουν να κάνουν αύξηση στα ναύλα…η καταστροφή τους θα είναι σίγουρη !!!

Πόσο ακόμα να αντέξουν όλοι οι Έλληνες σε όλα αυτά;;
 …Πόσοι θα ξανά ταξιδέψουν για τα πάτρια εδάφη….;;;
Στο παρασκήνιο λοιπόν ξαναμπαίνει η λύση του λιμανιού του Λαυρίου ,ως την μοναδική λύση της ύπαρξης τους !!!!

Οικονομία και σταθερότητα ναύλων !!
Α) Μείωση μιλίων ταξιδιού ,μείωση καυσίμων !!
Β) Σταθερότητα ναύλων !!
Γ)  Σταθερότητα θέσεων εργασίας !!
Δ) Όχι σε τεράστια έξοδα ελλιμενισμού των πλοίων της ακτοπλοΐας…που πάνε υπέρ των νταβατζήδων !!

Σχεδιασμός Dillers !!
Ίσως στα πλάνα τους βάλουν την επέκταση του προαστιακού  και πιθανόν μια μικρή μείωση στα διόδια…. !!
Σύντομα περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις του Δ.Σ των Ελλήνων ακτοπλόων κατά των κυβερνώντων Diller’s  ,και των νέων ιδιοκτητών σχίζο- μάτιδων όταν θα τους πουν ‘’τώρα εμείς κάνουμε κουμάντο στον Πειραιά’’ !!
Διαλέξτε και πάρτε !!!!

Κ.Π
9-12-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: