Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Όχι δεν πάει Δ.Ε.Θ τι έχει άλλωστε να πει στους ηλίθιους … προτιμάει την «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» !!


Τι θέλει ο (Σωτήρας μας) Αλέξης στην Συμμορία αυτή ;;;;;;;
Στην ιταλική… «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» ο Αλέξης Τσίπρας !
Στην Ιταλία την ονομάζουν «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ».
Το επίσημο όνομά της είναι «Φόρουμ του Κόμο» και εκεί θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 6-9-2014 το «παρών» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με «βαριά» ονόματα της ευρωπαϊκής πολιτικής και οικονομικής σκηνής.
Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων των τραπεζών και είναι άτομα με σκοτεινό οικογενειακό και πολιτικό παρελθόν αλλά και εξαρτημένο από την λέσχη  μέλλον .
 Η συμμετοχή γίνεται μόνο κατόπιν πρόσκλησης.
Αυτή η ελίτ ομάδα των σκοτεινών ατόμων συνεδριάζει κάθε χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία και θέρετρα σε όλο τον κόσμο - συνήθως στην Ευρώπη - και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τον Καναδά.
Λόγω της μυστικότητας των συνεδριάσεων, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κατηγορείται συχνά για μυστικοπαθείς και ειδεχθείς συνωμοσίες σε διεθνές επίπεδο αλλά και σχεδιασμό πολιτικών εξουσιών σε διάφορα κράτη που έχουν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα .

Άτομα που έχουν λάβει μέρος σε συνεδριάσεις της λέσχης , δηλώνουν σε έρευνα του BBC  πως πρόκειται για άτομα που εκπροσωπούν κορυφαίες επιχειρήσεις και πολιτικούς χώρους εξαρτώμενους με Εβραϊκό και Μασονικό ιστορικό , ώστε να επηρεάσουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος με βάση την απλή "κοινή λογική".
Στην ίδια έρευνα διατυπώνεται η άποψη πως αυτή η "κοινή λογική" δεν μπορεί παρά να είναι εναρμονισμένη με τα συμφέροντα των κύριων συμμετεχόντων, δηλαδή μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων και προφανώς θα ενθαρρύνονται πολιτικοί που δίνουν προτεραιότητα σε αυτά ακριβώς τα συμφέροντα.

Γιατί αναρωτιέστε ο Αλέξης Τσίπρας είναι Άθεος , Ανθέλληνας , και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής τόσο αυτός όσο και το κόμμα που ηγείται υπέρ των λαθρομεταναστών !
Μα το σχέδιο του αφανισμού του ελληνικού λαού είναι μέσα στις προτεραιότητες της  Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και σε αυτό έχουν φροντίσει χρόνια τώρα όλα αυτά τα πολιτικά μιάσματα που κατά καιρούς κυβέρνησαν και πρόδωσαν αυτόν τον λαό….ο Αλέξης θα έμενε απ ’έξω !!!
Κατά τα άλλα στο ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί ο πρόεδρος τους θα είναι στην συνεδρία της λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Κόμο της Ιταλίας ..ο μεγάλος αυτός (πατριώτης) που ευελπιστεί να κάνει συγκυβέρνηση μαζί με τον Σαμαρά στις επόμενες εκλογές ……..
Τι αλήθεια δεν καταλαβαίνεις ΕΣΥ παλιομαλάκα Έλληνα ;;;;

Γ.Μ «» ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ 5-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: