Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Η Ryanair ανεξαρτητοποίησε την Κρήτη! (video)…Αν έχουν τα κότσια ας πάρουν πίσω την άδεια της συγκεκριμένης εταιρείας και ας της απαγορεύσουν τις πτήσεις ….




Η γνωστή ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους μπορεί να έχει γίνει διάσημη τις τελευταίες μέρες χάρη στην επένδυση που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα, ωστόσο στα ζητήματα γεωγραφίας φαίνεται πως έχει κάποια… κενά.

Αφορμή για αυτό είναι το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας όπου ο ιδιοκτήτης της Ryanair Michael_O’Leary, ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές που κάνει στην εταιρεία του, ώστε αυτή να γίνει περισσότερο φιλική.


Ωστόσο, σε ένα σημείο του σποτ όπου σε ένα πλάνο παρουσιάζεται η κλασική βαλίτσα με αυτοκόλλητα-προορισμούς, απεικονίζεται ο προορισμός της Κρήτης. Και ενώ στο αυτοκόλλητο του Βερολίνου απεικονίζεται η πύλη του Βραδεμβούργου, σε αυτό της Κρήτης μπορεί να διακρίνει κανείς τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας, η οποία φυσικά ίσχυε μέχρι το 1913 όταν και το νησί ενσωματώθηκε στο ελληνικό κράτος… και εννοούσε την κυριαρχία του Σουλτάνου πάνω στο νησί..

Η εφημερίδα μας χρόνια τώρα παλεύει για να κάνει γνωστή αυτήν την εθνική προδοσία ,αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα και αυτό δεν είναι τυχαίο {Κάποιοι πολιτικοί το επιθυμούν } να γίνει πραγματικότητα.

Αν έχουν τα κότσια ας πάρουν πίσω την άδεια της συγκεκριμένης εταιρείας και ας της απαγορεύσουν τις πτήσεις ….
Έχουν τα κότσια ;;;;;;
Γ.Μ

Μάθετε την πλήρη αλήθεια για αυτήν την εθνική προδοσία εδώ «»» 

1 σχόλιο:

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Καλούμε τους αναγνώστες μας να συμπληρώσουν επιστολή διαμαρτυρίας στην φόρμα επικοινωνίας της εταιρίας:
http://frd.ie/help/


Παραθέτουμε ενδεικτική επιστολή:


Subject:
Γράψτε letter of complaint

Contact Reason:
επιλέξτε "Compliments/Complaints"

Comments:
I watched your new advertisement, in which there is a sticker on a suitcase with the flag of an independent Crete.
Crete has always been Greek, its inhabitants were always Greeks always fought even as volunteers along with Greece. It is a great insult for all Greek people to present Crete as an independent state.
Please modify your advertisement IMMEDIATELY.


(μετάφραση:
Είδα τη νέα διαφήμιση σας, στο οποίο υπάρχει ένα αυτοκόλλητο σε μια βαλίτσα με τη σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης.
Κρήτη ήταν πάντα Ελληνική, οι κάτοικοί της ήταν πάντα Έλληνες πάντα αγωνιζόταν ακόμα ως εθελοντές με την Ελλάδα. Είναι μεγάλη προσβολή για όλους τους Έλληνες να παρουσιάζετε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος.
Παρακαλούμε να τροποποιήσετε την αγγελία σας ΑΜΕΣΩΣ.)

http://antiparakmi.blogspot.com/2014/01/ryanair.html