Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αστυνομικός – FASISTAS «» ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε το κράνος και έφυγε! - Βίντεο ντοκουμέντο >>ΕΣΥ ..δεν θα γίνεις ποτέ αστυνομικός !

Την ώρα που στη γειτονική Ιταλία οι αστυνομικοί των δυνάμεων καταστολής βγάζουν τα κράνη, κατεβάζουν τις ασπίδες και ενώνονται με τους διαδηλωτές, την Παρασκευή 20-12-2013,στην Ελλάδα ένας αστυνομικός των YMET, πετώντας με δύναμη το κράνος του στο έδαφος, «διαρρηγνύει τα ιμάτιά του» γιατί οι ανώτεροί του δεν δίνουν εντολή ώστε να γίνει αστυνομική επέμβαση στην πορεία που πραγματοποίησαν οι αγρότες στο Σύνταγμα.
 Όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει σήμερα το zougla.gr, ο αστυνομικός, σε έξαλλη κατάσταση, καταριέται τους προϊσταμένους του επειδή δεν του... δίνουν εντολή να επέμβει και να «καθαρίσει» την πορεία.
«Δεν έχουμε διοικητή ταξίαρχο να δώσει εντολές, χάνουμε την αξιοπρέπειά μας που καθόμαστε και ανεχόμαστε αυτούς» φωνάζει έξαλλος κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν οι αγρότες της Κρήτης το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τον νέο φόρο στα ακίνητα και στα αγροτεμάχια.

Υ/Γ  ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ

ΕΣΥ ..δεν θα γίνεις ποτέ αστυνομικός !

ΕΙΣΑΙ γεννημένος μάλλον για ΕΣΑ-ΤΖΗΣ….και θέλεις να βλέπεις κεφάλια  Ελλήνων ανοιγμένα …γιατί  ηδονίζεσαι  φασισταρά του συστήματος.

Η υπηρεσία σου δεν πρέπει κάν να σε παραπέμψεις σε ψυχιατρική έρευνα… αλλά να σε αποπέμψει αμέσως από την οικογένεια της αστυνομίας…

Τα παιδιά της αστυνομίας είναι και δικά μας δεν γεννήθηκαν από μαρούλια ούτε είναι ανθρωποειδές …άσχετα καμία φορά για την βρώμικη υπηρεσία που τους ζητούν να κάνουν οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.

Και αν θέλουμε να υπάρχει σωστή και δημοκρατική αστυνομία ..αυτό το παραμύθι του υπουργού δημ. Τάξεως  πρέπει να καταργηθεί… δεν προσφέρει τίποτα και ούτε ο κάθε καρεκλοκένταυρο κομματικό στέλεχος έχει την πείρα για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας… από τον οποιοδήποτε…. ‘’ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ‘’Σημαίνει δημοκρατία…. και δεν χαρίζεται σε κανένα… και το ξέρεις ρε ποιος είμαι εγώ ;;;

Πάρτε παράδειγμα πως δουλεύει η  αστυνομία ,η στην Αμερική… και ειδικά εκεί δεν χαρίζονται ούτε στον Ομπάμα !!!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: