Eπικοινωνία μαζί μας.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ. «» ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΑΒΟΥΛΑ ……

Με έντονο παράπονο και ένα μεγάλο γιατί ;;;; , ο άρχοντας των γηπέδων πρώην παιχταράς του Ο.Φ.Η με παράπονο μας είπε ότι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου κήδεψε την αγαπημένη του Μητέρα Μαρία 82 ετών στο νεκροταφείο του Ηρακλείου ….όλα καλά μέχρι εδώ !!!!

Την επόμενη μέρα με σεβασμό στην μνήμη της αποφάσισε με δικά του έξοδα και με προσωπική εργασία να φτιάξει ένα απλό μνήμα στην μητέρα του… τι πιο λογικό στην σημερινή εποχή που ζούμε και μάλιστα στην οικονομική κρίση.

Αυτή του η πρωτοβουλία ενόχλησε τα κυκλώματα του νεκροταφείου και φυσικά τους τύπους που φτιάχνουν μνήματα… με το αζημίωτο για ορισμένους εργαζόμενους- μιζούλα λέγετε κύριοι του δήμου ,με αποτέλεσμα το  Σαββατοκύριακο να κάνουν μάλλον υπερωρίες ! καταστρέφοντας το μνήμα που με τόσο κόπο έφτιαξε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Η στην μητέρα του !!!!

Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας και προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης  Κουράκης για να βρουν και να τιμωρήσουν αυτούς τους τύπους που προσέβαλαν την μνήμη της κυράς Μαρίας και βεβήλωσαν το μνήμα της.  

Όσο για τον Στέφανο και την οικογένεια του από εμάς τα θερμά συλλυπητήρια μας.


Κ.Π «» γμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: