Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Οι λύσεις για την Σωτηρία μας ..είναι !!!!



Άρθρο του Γιώργου Δ. Μοσκοβίτη

1.     Να είμαστε μονιασμένοι στον μεγαλύτερο εχθρό του λαού που είναι οι αδίστακτοι δοσίλογοι κυβερνώντες.


2.     Να σκεφτούμε καλά ποιοι θα αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας ,που θα πρέπει να μην έχουν καμιά σχέση με κολαούζα οικογενειών πολιτικών που κατά καιρούς έχουν παίξει μπιλιάρδο στην πλάτη μας… και δυστυχώς έχουν αφήσει πολλούς  αφήνοντας τους το όνομα και το βουλευτιλίκι για κληρονομιά .

3.     Η νέα κυβέρνηση του λαού που θα προκύψει και όχι των φίλον ευρωπαίων θα πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα της Ελλάδος με σημαντικές αλλαγές υπέρ του λαού.

α) Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγετε απ’ ευθείας από τον λαό …και όχι από την βουλή.

β) Ο αριθμός των βουλευτών να μειωθεί κατά από 300 σε 150.

γ) Κατάργηση του άρθρου περί ασυλίας πρωθυπουργών ,υπουργών ,βουλευτών.

δ) Κατάργηση των προνομίων στους βουλευτές όπως ,δωρεά αυτοκίνητα, βενζίνες ,και άλλο κονδύλι για επιτροπές ..να παίρνουν το μισθό του βουλευτή και για να πάρουν σύνταξη θα πρέπει να είναι σε σύνολο για 12 χρόνια βουλευτής ,έως την στιγμή του ορίου ηλικίας τους για συνταξιοδότηση… τα 58 όπως θα είναι για όλους τους κλάδους των εργαζομένων.  

ε) Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη και να έχει για πολιτικό της προϊστάμενο 3 μελής επιτροπή από δικηγόρους και εισαγγελείς… και όχι να είναι διορισμένοι από την εκάστοτε κυβέρνηση αλλά εκλεγμένοι από το δικαστικό και δικηγορικό  σώμα .

ζ)  Ο εκάστοτε αστυνομικός διευθυντής του κάθε νομού να εκλέγετε από τον λαό και οι αστυνομικοί διευθυντές να εκλέγουν τον αρχηγό της ΕΛ.ΛΑΣ.

η) Η εκλογική αναμέτρηση θα γίνετε με την απλή αναλογική και με σταυρό προτίμησης.

θ) Επιβάλετε η κατάργηση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης  των κομμάτων… ο κάθε υποψήφιος βουλευτής να πληρώνει ένα μικρό ποσό για την συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές του κόμματος του και σε όλη την διάρκεια της βουλευτικής του θητείας από τον μισθό του να υπάρχουν κρατήσεις υπέρ του ταμείου εθνικών εκλογών… όπου από το ταμείο αυτό θα επιχορηγούνται τα κόμματα για την προεκλογική τους παρουσία.


ι)  Η αξιοκρατική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων θα πρέπει να εκλέγετε από τους αξιωματικούς του ελληνικού στρατού βάσει της τα χρόνια της υπηρεσίας του και τις πείρας του στις Ε.Δ και όχι να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα …κομματικά… η δε πολιτική παρουσία του εκάστου υπουργού Ε.Α θα πρέπει να προέρχεται από το στράτευμα..και όχι από την βουλή..π.χ εκλεγμένος η όχι βουλευτής.

 Για όλα αυτά και για να δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη και όχι μπανανία… θα πρέπει αμέσως να καθορίσουμε την ΑΟΖ και να αρχίσουν αμέσως οι εργασίες για την άντληση του ορυκτού μας πλούτου με διαφανείς διαδικασίες.

Επίσης το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να αντιληφθούν οι Η.Π.Α , ότι ο μεγαλοϊδεατισμός των πάντα αδιόρθωτων Γερμανών και η επιβολή οικονομικής τους κυριαρχίας στην Ευρώπη ,είναι ενάντια στα συμφέροντα τους..και θα πρέπουν να σκουτιών  σοβαρά  αν θέλουν την Ελλάδα ανεξάρτητό κράτος στα βαλκάνια..η Τουρκοκρατούμενη η Γερμανοκρατούμενη ;;; 

Θα πρέπει λοιπόν να τους κόψουν τον βήχα των Γερμανών και θα τη σκαπουλάρουμε και εμείς με λιγότερες απώλειες..

Όχι ότι τώρα οι απώλειες δεν είναι τεράστιες…. επίσης θα πρέπει¨

1. Να απαλλαγούμε από τους προδότες-δοσίλογους πολιτικούς του σήμερα. 

Την κατάσχεση των περιουσιών που αποκτήθηκαν με μίζες και κομπίνες ,και φυσικά την φυλάκιση τους σε φυλακές ..τουρισμού…(βλέπε..Γυάρος) !!

2.Να επιστρέψουμε ολοταχώς στη δραχμή για να επανακτήσουμε τη χαμένη ανεξαρτησία μας και την αποδέσμευση μας από τις διακυμάνσεις του ευρώ έναντι του δολαρίου

3,Να εργαστούμε σκληρά , μεγάλοι και μικροί , για ανόρθωση της οικονομίας μας..έχοντας και πάλι την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη για νέα όνειρα και ευημερία για όλο τον ελληνικό λαό.

Δεν θα ευχηθώ λόγο..εποχής Καλά Χριστούγεννα… αλλά «»»
 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…

Στο χέρι και στο μυαλό μας ..ΕΙΝΑΙ να γίνει πραγματικότητα.

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Αθήνα 10-11-2012        
Αφιερωμένο στο γιό μου Λευτέρη που έφυγε σε ηλικία 22 ετών στις 9-11το 1999 και λάτρευε την Ελλάδα και πάντα μιλούσε για το μέλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: