Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

"Έφυγε" ο Απόστολος Παπουτσάκης > στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν.

Μετά από ανακοπή καρδιάς κατέληξε στα 60 του χρόνια ο πρόεδρος του Εργοτέλη, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ - Την Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι η κηδεία του, στη Χερσόνησο.
Έφυγε ο ΑπόστολοςΠαπουτσάκηςΈφυγεοΑπόστολος Παπουτσάκης
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος από το Σάββατο νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά από νέο καρδιακό επεισόδειο που υπέστη.
Ο Απόστολος Παπουτσάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα στις 06.00 το πρωί σε ηλικία 60 ετών.
Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο "Ερρίκος Ντυνάν", στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπαι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ... τον "πρόλαβε".
Πριν από δυο εβδομάδες ο πρόεδρος του Εργοτέλη εισήχθη για πρώτη φορά στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μετά από καρδιακό επεισόδιο, που υπέστη.
Τα άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και κυρίως το αναπνευστικό που τον είχε ταλαιπωρήσει σοβαρά και στο παρελθόν, έκαναν τους ιατρούς να αντιμετωπίσουν αμέσως με σοβαρότητα την κατάσταση του.
Τελικά πριν από μια περίπου εβδομάδα φάνηκε να ανακάμπτει.
Για το λόγο αυτό μάλιστα εξήλθε απο τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.
Αμέσως από το συγγενικό του περιβάλλον ξεκίνησε προσπάθεια ανεύρεσης νοσοκομείου στην Αθήνα για να υποβληθεί σε επέμβαση "μπάι-πάς" που κρίθηκε σκόπιμη από τους ιατρούς.
Δυστυχώς η σοβαρή επιπλοκή που παρουσίασε η υγεία του απο το Σάββατο, αποδείχθηκε μοιραία.
Η είδηση του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, σκόρπισε θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.

Ηταν πολύ αγαπητός, ένδειξη του χαρακτήρα του και της ανθρωπιάς του.
Ο Απόστολος Παπουτσάκης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας. Ξεκίνησε ως ασφαλιστής και εξελίχθησε σε αντιπρόεδρο της ασφαλιστικής εταρείας "Διεθνής Ενωσις" μια από τις κορυφαίες σήμερα στον χώρο των ασφαλειών στην Ελλάδα.
Στο ποδόσφαιρο και στον Εργοτέλη μπήκε για πρώτη φορά το 2004. Δυο χρόνια αργότερα πήρε τα ηνία της ομάδας.
Το 2012, έγινε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Απρίλιο, μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη.
Στενοί του συνεργάτες αναφέρουν ότι η στεναχώρια του με τον Εργοτέλη, έπαιξε και αυτή σημαντικό ρόλο στην επιδείνωση της υγείας του.

Η είδηση του θανάτου του, ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλους τους συνεργάτες του στον σύλλογο.

Απο την Κυριακή είχαν πληροφορηθεί ότι ο Απόστολος έδινε την μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Η καρδιά του τον πρόδωσε.

Το πλήγμα είναι μεγάλο.

Για τον Εργοτέλη και την κοινωνία του Ηρακλείου.

"Έφυγε" ένας μεγάλος άνθρωπος...

Συλλυπητήρια απο το Cretalive στην οικογένεια του...

Η κηδεία του Απόστολου Παπουτσάκη θα γίνει την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στη Χερσόνησο.

Ανακοίνωση του Εργοτέλη

Στην αναγγελία του θανάτου του Απόστολου Παπουτσάκη, η διοίκηση του Εργοτέλη με ανακοίνωση της αναφέρει ότι"με βαθιά θλίψη και οδύνη αναγγέλλουμε ότι στις 07.00 το πρωί της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2012 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 24 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου".
Συλλυπητήρια από τον περιφερειάρχη
Τα θερμά του συλλυπητήρια για το θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη έστειλε στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
«Ο πρόωρος θάνατος του Απόστολου Παπουτσάκη έχει προκαλέσει θλίψη και οδύνη στην τοπική κοινωνία και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος για την Κρήτη, ένας καλός οικογενειάρχης, και ένας άξιος αθλητικός παράγων που βοήθησε τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Συλλυπητήρια απο την Σούπερ Λίγκ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Απόστολο Παπουτσάκη, εξέδωσε η Σούπερ Λίγκ, την οποία ο εκλιπών υπηρέτησε απο το πόστο του προέδρου. Σε αυτήν αναφέρει: "O αν. πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του τέως προέδρου της Super League και προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Διεθνής Ένωσις Απόστολου Παπουτσάκη και απευθύνουν στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Η απώλεια του Απόστολου Παπουτσάκη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η διαδρομή του και το έργο του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους. Ο αν. πρόεδρος της Super League θα παραστεί αύριο στην κηδεία του εκλιπόντος και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του".
Συλληπητήρια απο την ΕΚΑΣΚ

Mε συλλυπητήρια ανακοίνωση της η Ένωση Καλαθοσφαιρικών σωματείων Ηρακλείου αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Πρόεδρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ Παπουτσάκη Απόστολου. Ο εκλιπών ήταν ένας σπουδαίος μαχητής του αθλητισμού και έχει αφήσει ισχυρό το αποτύπωμα του στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και της χώρας γενικότερα. Είναι βέβαιο ότι ο αθλητισμός γίνεται φτωχότερος με την απώλεια του Αποστόλου Παπουτσάκη. Η Ένωση αποφάσισε αντί στεφάνων να καταθέσει το ποσό των 100 € στο Ίδρυμα Ηλιαχτίδα".

Συλλυπητήρια απο την ΕΠΣΗ
Mε ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ τονίζει για τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη ότι:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας στο άκουσμα του θανάτου του προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης Απόστολου Παπουτσάκη συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

1.-ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ.

2.-ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ

Ε.Π.Σ.Η. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.

3.-ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

4.-ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ".
"Ηταν ένας πρεσβευτής ήθους"

Η ομάδα του Γιούχτα, με ανακοίνωση της αναφέρει για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη, ότι "Το Δ.Σ. του “Α.Ο. Γιούχτα” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Απόστολου Παπουτσάκη ο οποίος “έφυγε” σήμερα το πρωί από τη ζωή.

Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός τόσο της Κρήτης όσο και της Ελλάδας χάνουν έναν ΑΝΘΡΩΠΟ που ήταν ο πιο ΑΞΙΟΣ πρεσβευτής του ΗΘΟΥΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ που τόσο πολύ λείπουν από την κοινωνία στις μέρες μας.

Καλό Ταξίδι κυρ Απόστολε…"

Συλλυπητήρια από το Αθλόπολις
Το Αθλόπολις FC στο άκουσμα του θανάτου του Αποστόλου Παπουτσάκη εκφράζει "τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του καθώς και στην οικογένεια του Εργοτέλη".

Aνακοίνωση του ΑΟΧανιά
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΟΧανιά.
Σε αυτήν αναφέρει: “Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Απόστολου Παπουτσάκη στην οικογένεια του και στην ομάδα του Εργοτέλη”.



Δεν υπάρχουν σχόλια: