Eπικοινωνία μαζί μας.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τον Αντώνη Κομανέτσι τον γνωρίζετε ;;; Γράφει..Ο Καβρός 13/2/2012

Κύριε Διευθυντά ……


Τον Αντώνη Κομανέτσι τον γνωρίζετε ;;;

Δημοσιεύω λοιπόν μια Φώτο του για να μην τον ξεχάσετε μιας και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και μόνο οι Φώτο που του έχουν βγάλει θα τον κρατούν σαν ανάμνηση και μαύρη στην νεότερη Ελλάδα…

Επ’ ευκαιρία θα ήθελα να του στείλω και μια επιστολή…

Προς Αντώνη Σαμαρά και τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας….
«Κύριοι μην αυταπατάστε… είστε μια από τα ίδια με το Πα.Σο.Κ».


Το Πα.Σο.Κ….ήλθε στην κυβέρνηση με το λεφτά υπάρχουν …και εσείς θέλετε να έλθετε με τα άδεια ράφια στα super market, με φαρμακεία χωρίς φάρμακα ,κ.α πολλές βλακείες που εξεστόμισε ο αρχηγός σας στην Κ.Ο και φυσικά να προδώσετε την Ελλάδα όπως κάνατε το βράδυ της Κυριακής της 12ης Φεβρουαρίου 2012.

Ο ελληνικός λαός να ξέρετε δεν έχει γαντζωθεί στην προσωπικότητα του Αντώνη Σαμαρα ούτε επάνω σας ,σαν βουλευτές …μετά την βραδιά της 12η Φεβρουαρίου αποτελείτε πλέον παρελθών….

Η Νέα Δημοκρατία που φοβάστε να την πείτε παλιά…. δεν πρόκειται ποτέ να γίνει κυβέρνηση και μην αυταπατάστε !!
Δεν διαφέρετε καθόλου από το Πα.Σο.Κ και επειδή τα πράγματα σκουραίνουν για εσάς με την ίδρυση άλλου πολίτικου φορέα από τα σπλάχνο σας αλλά με πολιτικό που έχει μαλακά μόρια στο παντελόνι του…!!! ..μην πιστεύεται τον Αντώνη…. σας δόθηκε η ευκαιρία να πείτε το μεγάλο «ΟΧΙ» και την ευκαιρία αυτή την πετάξατε …όπως θα σας πετάξουν και οι έλληνες μέσα από το μπουρδέλο την βουλή όπως την καταντήσατε ,οι ψηφοφόροι ΕΛΛΗΝΕΣ…και να παρακαλάτε να σας πετάξουν με εκλογές… μην σας πετάξουν από τα παράθυρα…..

Μέχρι χθες ο Καλαματιανός το έπαιζε αντιμνημονιακός ..σήμερα τι άλλαξε και θέλησε να ψηφίσετε και το 1ο και το 2ο μνημόσυνο !!!....αδιαφορώντας αν σας διαλύει ….πόσα πήρε ;;;;

Αποδείξατε ότι δεν σέβεστε την πατρίδα ,που με την δική σας ψήφο θα παραδοθεί στους διεθνείς νταβατζήδες…. Γιατί ;;;;
Φοβηθήκατε ότι δεν σας βάλει στις εκλογικές λίστες ο εκβιαστής Αντώνης Σαμαράς ..και δεν του είπατε αϊ …….και να προχωρήσετε με περήφανο πρόσωπο να αντικρύσετε τα παιδιά σας τους συγγενείς και τους φίλους σας…. δηλαδή τώρα πιστεύεται ότι θα βγείτε βουλευτές στην επόμενη Βουλή….

Η επόμενη Βουλή θα είναι η πιο Ιστορική με βουλευτές που θα έχουν αρχίδια στο παντελόνι τους ,και θα διαολόστείλουν και το Δ.Ν.Τ και την Μέργκέλ και σε αυτήν την Βουλή δεν έχουν θέση ούτε οι κότες ούτε οι αδελφές !!!!

Τελειώνοντας θα πρέπει να γνωρίζεται ότι το κόμμα του Αντωνάκη Κομανέτσι θα πορευτεί στην ίδια μοίρα με το κόμμα του συμμαθητή του ΓΑΠ..δηλαδή σε πολύ χαμηλά ποσοστά κάτω από 13% και στην διάλυση…..

Τον λαό κανείς από τα δύο κόμματα της καταστροφής της πατρίδας μας δεν θα τον ξαναπιάσει ΜΑΛΑΚΑ…

13/2/2012
Μετά τιμής ....Ο Καβρός

Δεν υπάρχουν σχόλια: