Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ο ΓΑΠ κάνει ότι του «καπνίσει»..χωρίς να παίρνει το ΟΚ… από την Βουλή !

Η Ελλάδα θα συμμετέχει στην επιχείρηση στη Λιβύη εκτός από τους βομβαρδισμούς… λένε…!!

 Είναι έτσι όμως ;;;;

Το OnAlert.gr αποκαλύπτει η Ελλάδα δίνει "κάτι παραπάνω" από απλές διευκολύνσεις που είπε ο υπουργός Εξωτερικών νωρίτερα…. πάλι ψέματα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου που έγινε….μετά τις έξι του απογεύματος της Παρασκευής 18-3-2011η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στο επιχειρησιακό κομμάτι… του πολέμου στην Λιβύη.

"Συμμετέχουμε σ΄όλα εκτός από τους βομβαρδισμούς στο Λιβυκό έδαφος". Αυτό είναι το νόημα όσων αποφασίστηκαν στον ΚΥΣΕΑ που ολοκληρώθηκε .
Σύμφωνα λοιπόν με όσα ενεκρίθησαν στη συνεδρίαση:

                                           
*Η Ελλάδα με μαχητικά αεροσκάφη αλλά και ιπτάμενα ραντάρ θα συμμετέχει σε περιπολίες στη περιοχή μεταξύ Σικελίας και Λιβύης.

*Αεροσκάφη της ελληνικής ΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αεροσκάφη υποστήριξης των μαχητικών που θα αναλάβουν τους βομβαρδισμούς εντός Λιβύης.

*Ελικόπτερα έρευνας διάσωσης της ελληνικής ΠΑ θα τεθούν στη διάθεση των αεροπορικών δυνάμεων που θα επιτεθούν σε στόχους εντός Λιβύης.

* Η ναυτική παρουσία της Ελλάδας παραμένει σε επίπεδο δύο φρεγατών με ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί.

                             
Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 4 F-16 με ένα ιπτάμενο ραντάρ, με 2 ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης και θα δώσει και τις 2 βασεις (Σούδα και Άκτιο) για τεχνική υποστήριξη ,ανεφοδιασμό και από-προσγειώσεις αεροσκαφών .
Η Ελλάδα με τα μαχητικά αεροσκάφη αλλά και τα ιπτάμενα ραντάρ θα συμμετέχει σε περιπολίες στη περιοχή μεταξύ Σικελίας και Λιβύης.

Είναι δεδομένο ότι η Σούδα θα χρησιμοποιηθεί αλλά όχι για βομβαρδισμούς ,όπως είπε ο κ.Μπεγλίτης αφού υπάρχουν σημεία πολύ εγγύτερα στη Λιβύη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ορμητήρια.

                             
Ο Γρηγόρης Δελαβέκουρας, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε στο NewsIt : ''Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να πούμε λεπτομέρειες με ποιο τρόπο θα συμμετέχει η Ελλάδα επιχειρησιακά''.

Αναρωτιόμαστε όμως γιατί η Ελλάδα να εμπλακεί σε όλο αυτό το σκηνικό !!..τι θα κερδίσει ;;

Μήπως θα επιστρέψει στις ελληνικές εταιρείες τα 400 δις που χρεωστάει ο Καντάφι;
Mέχρι χθες τα φιλάκια και οι φιλοφρονήσεις πήγαιναν σύννεφο!! τώρα τι άλλαξε κύριε Γιωργάκη Α. Παπανδρέου …..Δικός σας σύντροφος δεν ήταν ;;
Επίσης ο ΓΑΠ κάνει ότι του καπνίσει γιατί έτσι απλά την βουλή την θυμάται όποτε είναι να θάψει τους έλληνες εργαζόμενους υπέρ των διεθνών νταβατζήδων …τώρα γιατί δεν πήρε την απόφαση των 299 για να συμμετέχει σε ένα πόλεμο ως όφειλε να κάνει ;; γιατί κακά τα ψέματα για πόλεμο μιλάμε και όχι εκπαιδευτική εκδρομή των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας… στην Λιβύη.

Μπορεί κάποιος από όλους εμάς να φανταστεί κάποιο πιλότο καμικάζι να πλήττει με βόμβες τον πιο κοντινό στόχο που είναι η Κρήτη τι θα μας πει το παιδί «σφυρί» ;;;
Επίσης σε μια περίοδο του « δεν υπάρχει σάλιο» !! που βρίσκετε το 1 εκατομμύριο euro την ημέρα για αυτές τις επιχείρησης με την συμμετοχή μας σε αυτό το σκηνικό !!
Εδώ πάει και το άλλο τότε «Λεφτά υπάρχουν» !! αλλά όχι για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους αλλά μόνο για τους βουλευτές και τους υπάλληλους της βουλής και φυσικά για όλους τους άλλους που θέλουν να το παίζουν κυρίαρχη και τιμωρεί των λαών…

 Γ.Μ.
20-3-2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: