Eπικοινωνία μαζί μας.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Απίστευτο και όμως αληθινό....Όλοι οι (Δημοκρατικοί Πολιτικοί είναι μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνής) !!!

Μέλος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς -και μάλιστα από τη δεκαετία του΄70- υπήρξε το κόμμα του πρώην Προέδρου της Τυνησίας Μπεν Αλί !
αλλά και ο Αιγύπτιος Ο Χόσε Μουμπάρακ και πόσα άλλα μπουμπούκια με στολή.

Μέχρι εχθές κάνανε συμβούλια και αγκαλιάζονταν …και σήμερα… το παίζουν..δημοκράτες οι τύποι της Σοσιαλιστικής Διεθνής.
Όπως ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο αρχηγός των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Μάρτιν Σουλτς, η Σοσιαλιστική Διεθνής (στην οποία προεδρεύει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου) έδιωξε από τους κόλπους της το κόμμα του Μπεν Αλί, αφού βεβαίως έγιναν όσα έγιναν στην Τυνησία
 
Σύμφωνα με την απόφαση, η συγκεκριμένη εξέλιξη υπαγορεύτηκε απ’ τις «έκτακτες συνθήκες» της χώρας και «συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που προσδιορίζουν το κίνημά μας, αλλά επίσης με τις θέσεις της Διεθνούς ως προς τις εξελίξεις σ’ αυτή τη χώρα».

Την απόφαση για τη διαγραφή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έλαβε ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου.

Πω..πω..ανατρίχιασα πραγματικά.. τι απόφαση ήταν αυτή;
Mιλάμε τρελάθηκα μόλις το άκουσα!!
 Kαι γαμώ τους δημοκράτες μέλη της «Σοσιαλιστικής Διεθνής μπράβο τους ρε παιδιά είναι φοβεροί !!
  Τον πρόεδρο τους αλήθεια….πότε θα τον διαγράψουν;;;;;;.

Ρε… δεν πάνε να πνιγούν ομαδικός τα φασισταριά της Παγκόσμιας κυβέρνησης ..εδώ μόνο στολή δεν φοράει ο ΓΑΠ..αλλά άμα του ράψουν καμία καλή με γαλόνια θα την βάλει αμέσως «Σαν τον Μάρκο στο Ηρακλείο».
                   Οι νέοι σίγουρα δεν τον έχουν γνωρίσει …..αλλά αυτός ήταν (δικτάτορας) και αγαπητός στο λαό της πόλης ενώ αυτοί οι Σοσιαλιστές -Ληστές είναι μισητοί !, ψεύτες και κλέφτες όχι μόνο του χρηματικού πλούτου αλλά και της ζωής των υπηκόων της κάθε χώρας..ναι για υπηκόους μας βλέπουν αν θέλετε να ξέρετε !! 

Καλή ανάσταση λοιπόν και στην Ελλάδα ..τι διάολο οι αραπάδες ξύπνησαν εδώ θα κοιμόμαστε μέχρι να καταλάβουμε ότι τα έχουμε χάσει ..όλα !!!

Καλή μέρα Αίγυπτος…. καλή νύχτα Ελλάδα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: