Eπικοινωνία μαζί μας.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ & Ο ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ «ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ» ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΧΗ & ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…!!!!


 Η μεθόδευση αφαιρέσεως του Τιμίου Σταυρού εκ της Σημαίας προσχεδιασμένη με την σύμφωνη γνώμη όλων των δήθεν δημοκρατικών κομμάτων και φέρουν την ΣΦΡΑΓΙΔΑ της απόφασης αυτής, από τους μεγαλύτερους Ολετήρες του Έθνους !!

Γεώργιος Α.Παπανδρέου - Αλέξης Τσίπρας - Πάνος Καμμένος – Κασσελάκης – Χαρίστης - Φάμμελος - Ανδρουλάκης , και την τελική απόφαση πείρε ο λαοπρόβλητος και ακατανόμαστος Κυριακός Μητσοτάκης …

Οι κλειδούχοι της κερκόπορτας ευρίσκονται εντός των πυλών δια εγκατεστημένων δουρείων ίππων και ουχί επί θύραις.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΑΤΤΙCA GROUP , Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΤΟΣ.

H Attica AE Συμμετοχών ανακοινώνει προς τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό, την ανάληψη της θέσης Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου από τον κ. Διονύση Θεοδωράτο με ισχύ από 1ης Μαρτίου 2024.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ 1964 ,ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 2024 !!!

60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ …ΚΑΙ Ο ΑΔΑΗΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ…

Δυστυχώς αν και πέρασαν 60 χρόνια τα ρεπορτάζ του ΒΒC μας πάνε πίσω στην πραγματικότητα και στο σήμερα !!!

Μια από τα ίδια…

Ο Λαός συνεχίζει να είναι το κορόιδο των πολιτικών και συνεχίζει να είναι υποχωρητικός με ανοχή σε ότι αυτοί έχουν αποφασίσει χωρίς να έχει την δύναμη να σηκώσει το ανάστημα του και να τους σιχτιρίσει μια και καλή...

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Άννας Νικολακάκη της ΑΝΕΚ: «Eυχαριστώ που υπήρξατε συνεπιβάτες σ’ αυτό το… “βαπόρι”»

«Το βαπόρι της ΑΝΕΚ για μένα ρίχνει άγκυρα μετά από 22 χρόνια έχοντας στα αμπάρια του αναρίθμητους θησαυρούς».

Ένας μεγάλος επαγγελματικός κύκλος στην ΑΝΕΚ έκλεισε για την υπεύθυνη τμήματος χορηγιών την ΑΝΕΚ, Άννα Νικολακάκη και η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα περιγράφει με λόγια θερμά αυτό το «ταξίδι» της που σήμερα ολοκληρώνεται μετά από 22 χρόνια.

Η ίδια γράφει: «Αγαπητοί συνεργάτες, Αγαπητοί συνεπιβάτες, Αγαπητοί συνοδοιπόροι, στο αγαπημένο “βαπόρι” της ΑΝΕΚ καλησπέρα,

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Η Αρχιεπισκοπή Κρήτης βάζει τέλος στην Άλωση και τα σόου των μυστήριων !!!


 Πολύ σωστή η εγκύκλιος… γιατί Σάλος κύριοι συνάδελφοι Γ.Μ  ;;;;

Γράφουν: …Σάλος με εγκύκλιο της Εκκλησίας της Κρήτης για τις βαπτίσεις - Οι ανάδοχοι που.. αποκλείονται.

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης ,Υποστράτηγο κο. Νικόλαο Σπυριδάκη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κος. Γεώργιος Μαρινάκης


 Το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης κ. Νικόλαο Σπυριδάκη / Υποστράτηγο, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης- «Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ»

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 12 το μεσημέρι στο Πολυλειτουργικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η Ένωση

Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.


Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ & ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΌΝΟ…

Λέμε ΟΧΙ στον ξενόφερτο Βαλεντίνο που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό marketing αφελών…  

Η Κρήτη τιμά και έχει τον δικό της προστάτη της Αγάπης, τον Άγιο Υάκινθο.

Μπορεί ολόκληρος ο κόσμος αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα να γιορτάζει στις 14 Φεβρουαρίου τον Άγιο Βαλεντίνο, ωστόσο η Κρήτη έχει τον δικό της "Άγιο της Αγάπης", τον Άγιο Υάκινθο.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Η πόλη της Ιταλίας Castrignano dei Greci που χτίστηκε από Μινωϊτες Κρητικούς και μιλάνε ελληνικά…


H κωμόπολη-οικισμός Castrignano dei Greci, βρίσκεται νότια από την πόλη Λέτσε, είναι μία μικρή πόλη της οποίας οι κάτοικοι μιλούν μια ελληνική διάλεκτο και η οποία χτίστηκε από Κρήτες της Μινωικής εποχής.

Από τον 8ο αιώνα π.Χ., η Σικελία και η Κάτω Ιταλία αποτέλεσαν το πεδίο μιας εκπληκτικής αποικιακής δραστηριότητας του αρχαίου Ελληνισμού, του οποίου τα σημάδια και οι μαρτυρίες παραμένουν ακόμα ζωντανά.

H κωμόπολη-οικισμός Castrignano dei Greci, βρίσκεται νότια από την πόλη Λέτσε, είναι μία μικρή πόλη της οποίας οι κάτοικοι μιλούν μια ελληνική διάλεκτο και η οποία χτίστηκε από Κρήτες της Μινωικής εποχής.

Νέος διεθνής διασυρμός για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία τώρα διαβρώθηκε» ...


 Άρθρο κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη από το British Journalism Review

Νέος διεθνής διασυρμός για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα: «Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία τώρα διαβρώθηκε»…

Η ανάλυση του Jamie Wiseman, υπεύθυνου Συνηγορίας, με επίκεντρο της Ευρώπη, του Διεθνούς Ινστιτούτου Τύπου (IPI), αναφορικά με την ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη.