Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Βόμβα πολλών μεγατόνων με τους λαθρομετανάστες ….. βάζει μπουρλότο στην Ελλάδα !!!


Ελλάδα η χώρα που τρώει τα παιδιά της !!!!
Λοιπόν κουκλίτσα μου ….Τασούλα Xριστοδουλοπούλου Αστέρω τους ….
Διάβασε καλά αυτό το μήνυμα και εσύ και ο νέος ένοικος που εμείς ναι εμείς οι μαλάκες τον βάλαμε... εκεί στο Μαξίμου !!
Και για να μην γίνουμε και κακά παιδιά η θρασίμια κατά τον τρελαντώνη…… βάλε φίμωτρο στην σκέψη σου  και γίνε ελληνίδα !!!
Τασούλα τους ,δεν σε είδαμε να δείχνεις την αγωνία σου για τόσους έλληνες που βρεθήκαν από την μια στιγμή στην άλλη με τις οικογένειες τους το δρόμο αλήθεια γιατί ;;;; 
Για αυτούς τους Έλληνες δεν διαθέτετε ούτε 1 ευρώ , ενώ για τους λαθρομετανάστες έχετε για να τους νοικιάσετε σπίτια ,ξενοδοχεία και μόνο τροχόσπιτα εν κινήσει δεν τους τάξατε !!
 Που αλήθεια βρέθηκαν τόσα λεφτά ;;;; 
Έχεις αναλογιστεί Τασούλα μου Αστέρω τους ….και εσύ  ο νέος πρωθυπουργός ότι όλο αυτό το σκηνικό που έχει στηθεί χρόνια τώρα από το κόμμα σας το ΣΥΡΙΖΑ ,ΒΡΩΜΑΕΙ πολύ !! 

ΕΣΥ προσωπικά Άλέξη Τσίπρα το παιχνίδι αυτό το έχεις ξεκινήσει από τότε που βάζατε στα καράβια τους λαθρομετανάστες και τους πληρώνατε και τα εισιτήρια στην ΑΝΕΚ για να τους φέρετε στην Αθήνα και γνωρίζουμε ότι είναι ένα στημένο κόλπο που δυστυχώς ακόμα όλοι οι έλληνες δεν έχουν καταλάβει γιατί το κάνετε αλλά και που αποσκοπεί αυτή σας η αγάπη για τους ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ;;;
Aλήθεια τα κέρδος έχετε;;;;
Που το πάτε το σκηνικό ;;;; 

Μήπως νομίζετε ότι οι έλληνες δεν θα προστατευτούν μόνοι τους αν χρειασθεί ;;;
Και τον νόμο τον ανύπαρκτο θα πάρουν στα χέρια και στην σκέψη όταν θα δουν να κινδυνέψουν οι οικογένειες τους ή μήπως δεν περιμένετε να γίνει κάτι τέτοιο ;;;;
Οι έλληνες τυφλώθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη για να διώξουν τον τρελαντώνη και μέχρι να πάρουν και άλλα χαμπάρι που ετοιμάζετε ίσως να έχουν χάσει τα πάντα !!!!
Πάνο Καμμένε μην κουράζεσαι πολύ στο τέλος θα σε πουν και γραφικό και θα πάρεις τον πούλο …άκου και εμάς…. 
Τελικά οι κόκκινες γραμμές για τους ΑΝ-ΕΛ βλέπω να γίνονται ροζ  ….ναι μωρέ το χρώμα της αγνότητας !!!!!!!
Βλέπω αγκαλίτσες και γάμους με τον ηλίθιο του Μπόμπολα και τον Βενιζέλο να παίρνει πίσω την BWV και την θέση της αντιπροεδρίας ……….
Εσένα Πάνο μου αν δεν αλλάξεις μυαλά θα σου μείνουν οι φωτογραφίες  με τα όμορφα στρατιωτικά τζάκετ και το όνομα σου στην Μαρμάρινη πλάκα του ΥΕΑ !!!!!
Όσο τους ΕΛΛΗΝΕΣ …οι μισοί στους τάφους και από πάνω να κατουράν όλοι οι λαθρό….. και οι άλλοι στην ξενιτιά  με την ευχή και την ελπίδα να μην ξαναέλθουν ποτέ στην χώρα που τρώει τα παιδιά της !! 

Το εμπύρετο με 38.5 θρασίμι
8-3-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: