Eπικοινωνία μαζί μας.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Ξανά ο Γιώργος Μαριδάκης πρόεδρος στην «Παγκρήτιο Ένωση» με το 60% και 16 Σύμβουλους στην νέα 4 ετή θητεία του


Είναι ντροπή για το μηχανισμό του Πα.Σο.Κ αλλά και των Κρητικών της Αττικής να μας θεωρούν πρόβατα επί σφαγήν !! και να κάνουν πράματα και θάματα για να σταματήσουν την πρόοδο του μεγαλύτερου πολιτιστικού σωματείου με βρώμικες και ανεπίτρεπτες ενέργειες μόνο και μόνο για να βγει πρόεδρος ο Στέλιος Παλάσσαρος.
Οι (προστάτες) που χρόνια τώρα παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους στο πολιτιστικό γίγνεσθαι πήραν σήμερα το μάθημα τους.

Είναι ντροπή και αίσχος βουλευτές του Πα.Σο.Κ να βορβαδίζουν καθημερινά (αλήθεια που βρήκαν τα κινητά και σταθερά μας τηλέφωνα ;;) Κρητικούς της Αττικής για να στηρίξουν και να ψηφίσουν τον συγκεκριμένο Στέλιο Παλάσσαρο που με νύχια και με δόντια προσπαθούσε να μην γίνουν οι εκλογές αυτές και με διάφορα νομικίστικα κολπάκια !!  έβαζε τρικλοποδιές στην πρόοδο της Παγκρητίου και στο μέλλον της…φανταζόμαστε τι άλλο θα έκανε εάν είχε εκλεγεί αυτός πρόεδρος !!

Νέος πρόεδρος λοιπόν είναι ο Γιώργος Μαριδάκης με 16 Συμβούλους πλέον στο Δ.Σ και 8 καταϊδρωμένους του Στέλιου Παλάσσαρου στην νέα τετραετή θητεία.

Ως γνωστό στην προηγούμενη θητεία του ο Γιώργος Μαριδάκης αν και εκλέχτηκε πρόεδρος, το αμαρτωλό καθεστώς του καταστατικού είχε βγάλει περισσότερους συμβούλους από το συνδυασμό του Μπάμπη Σαλβαράκη χωρίς φυσικά την εκλογή του ιδίου…
 Μιλάμε για πολύ δημοκρατικό καταστατικό.. ε κύριε Κ. Ξυλούρη.. Ε..κύριε Κ.Πλαϊτη και για πολύ δημοκρατία μιλάμε !!! τι λέτε τώρα αρχιπροστάτες και Κρητικάρχες του γλυκού νερού .

Σήμερα 28 Νοεμβρίου οι Κρήτες ψήφισαν και είπαν ΝΑΙ στην πρόοδο του Σωματείου της Παγκρητίου ,είπαν ΝΑΙ στην Δημοκρατία …και είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ…στο κυβερνητικό Κόμμα και στα παιχνίδια που παίζει χρόνια τώρα στα πολιτιστικά σωματεία με εντολοδόχους…..αχυράνθρωπους.   
28 11-2010
Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Όσο ζω και υπάρχω θα πιστεύω στην ελεύθερη και ανεξάρτητη δημοσιογραφία ..και ας ενοχλώ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: